≫ 

Keba postao travar: Počinje da leči gljivične infekcije, ekceme...

- Odavno mi je bila želja da se bavim alternativnom medicinom, o čemu sam često pričao - rekao je Keba

  • 16
Keba, RTS Novogodišnji Program, Keba; Foto: A. Nalbantjan

Srpski pevač Dragan Kojić Keba (60) se okrenuo alternativnoj medicini i započeo novi biznis - proizvodnju preparata za zdravlje na biljnoj bazi.

Naime, Keba je spas za dodatnu zaradu našao u novom poslu. Međutim, dok su se drugi pevači bazirali uglavnom na zaradi putem društvenih mreža, pevač je odlučio da postane travar.

Kako se navodi, on je sklopio saradnju sa jednim proizvođačem ovakvog tipa suplemenata i pokrenuo svoju liniju namenjenu za ceo organizam - počev od zuba, nege lica, pa sve do potencije.

Prvi u nizu proizvoda je krema na biljnoj bazi koja leči gljivične infekcije, ekceme, promene na koži, zatim preparat za izbeljivanje zuba, a postoji i preparat za ubrzavanje metabolizma i sagorevanje masnih naslaga, ali i proizvod za čišćenje organizma od parazita, bakterija i gljivica.

Kojić je, kako se navodi, u svoju ponudu uvrstio i kremu za lice za podmlađivanje, a poslednji, ali ne i najmanje važan proizvod tiče se potencije i libida kod muškaraca.

Keba je potvrdio da je ovim dugo želeo da se bavi.

- Odavno mi je bila želja da se bavim alternativnom medicinom, o čemu sam često pričao. Osim što mi je bog dao da pesmom lečim dušu, tako sam isto siguran da mnoge tajne koje postoje u prirodi i te kako znam prepoznati i ukombinovati kao alternativni i sto odsto prirodni lek za dušu i telo - rekao je Keba.

- Tako da pojavom viška vremena, zbog svima opšte poznate situacije, odlučio sam da otvorim svoju internet stranicu i na pravi i pošten način se bavim tim. Siguran sam da sam na pravom putu i da ću blagovremeno uspeti da zaslužim naklonost i, što je najvažnije, poverenje svih onih koji probaju proizvode - istakao je pevač za Kurir.

- Moje ruke imaju bioenergiju, izlečim bol u glavi začas, popravljam raspoloženje stiskom samo na jednom jedinom mestu, gde procenim po osobi da bi trebalo. Izmerim puls i onda vidim... Dobar sam alternativni doktor, umem dodirom da promenim svest, odnosno raspoloženje, na bolje - kazao je Kojić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • On

    24. mart 2021 | 10:30

    Eto jedan od najpametnijih pevača, a ne kao svi da kukaju i cekaju pare sa neba, radi nesto drugo nisi invalid

  • Marko cg primorje

    24. mart 2021 | 10:05

    Obrve su hit hahahaha al me nasmija ,koji cirkusant hahaha

  • Vodolijax

    24. mart 2021 | 10:16

    Pa što sebe nije podmladio sa tom kremom ako je dobra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA