≫ 

Bivša žena Sanje Ilića: Na moju molbu da dođem na sahranu, njegov sin nije bio saglasan

- Shvatila sam da, u administrativnom smislu, od pre 4 meseca ja tamo više ne pripadam, iako sam osećala da sam tu svom svojom dušom i srcem - rekla je Tatjana

  • 14
Sanja Ilic, Tatjana Karejanov Sanja i Tatjana, Foto: ATA Images, Youtube/Nina Martinović Armbruster

Bivša supruga nedavno preminulog muzičara Sanje Ilića, frotmena „Balkanike“, Tatjana Karajanov otkrila je da će se zauvek sećati velike ljubavi koju je imala s njim i kako je učinjena nepravda njegovom ispraćaju time što ona nije prisustvovala sahrani.

Naime, Tatjana je iz Novoga sada i se inače bavi homeopatskim lečenjem, dok je u javnosti bila poznata kao supruga nedavno preminulog muzičara Sanje Ilića.

Ona nije prisustvovala sahrani svog bivšeg supruga i toga trenutka se u javnosti i pojavila informacija da njih dovje zapravo nisu u braku od novembra 2020. godine.

I posle toga, mediji su se pitali zbog čega je nema na ispraćaju nekadašnjeg supruga, sve dok Sanjin sin, muzičar Andrej Ilić nije javno poručio da nije bilo potrebe da ona bude na sahrani, budući da je "niko i ništa, samo bivša žena".

Tatjana nije saglasna sa mišljem Sanjinog sina Andreja.

- Srećna sam što je moj život bio obogaćen zajedništvom s čovekom koji je bio pun duha i imao veliki žar prema životu - u dahu je rekla Tanja za Story.

- Vest o Sanjinom odlasku je bila neizdrživ šok za mene. Još uvek sam pod utiskom da je tu negde, a i jeste. Njegova muzika je tu i sa njom je i on uvek tu. Nakon razvoda, ostao je lep dogovor da ćemo se uvek rado sresti na prijateljskoj kafi i ispričati o dogodovštinama i postignućima u našim životima. Planirajući susret sa njim na kome ću mu pustiti da čuje novu kompoziciju na kojoj radim, ostala sam zatečena kada sam čula da je u Kovid bolnici - kazala je i dodala:

- Nekako sam ipak ostala mirna i želela da verujem da će sve biti dobro i da ćemo za koji dan zajedno analizirati moju pesmu, i da ću slušati o njegovim planovima za njegov koncert. Kada sam čula tužnu vest, nisam mogla da verujem da je to tako. Danas samo želim da ga se što više sećam. Bila bih presrećna da grupa “Balkanika” ipak održi taj koncert u čast Sanji. Verujem da će tako i biti.

- Ponekada nam život donese toliko teške trenutke da mislimo da ih nećemo izdržati. Zatim ih nekako preživimo i iznenadimo se svojoj snazi. Taj dan, 12. mart 2021. pamtiću kao jedan od najtežih dana u životu. Važno mi je bilo da uradim stvari ispravno, a nisam imala nikakvih opcija osim da se pomolim da sve prođe u redu. Pandemijska situacija je nalagala da se Sanjin ispraćaj obavi u užem krugu porodice - ispričala je ona.

- Na moju molbu da dođem na sahranu, Sanjin sin nije bio saglasan. Shvatila sam da, u administrativnom smislu, od pre 4 meseca ja tamo više ne pripadam, iako sam osećala da sam tu svom svojom dušom i srcem. Ispoštovala sam odluku porodice i ostala u svom bolu kod kuće - rekla je Tatjana.

Video: Love&Live: Sanja Ilić i Balkanika - Princeza (Uživo) (2020)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Reklama

    24. mart 2021 | 16:49

    Ako je "tu bila svom dušom i srcem" ,misleći pored Sanje, kako onda da su se razveli? Ko se razvodi ako ljubav još postoji? Ako je želela da iskaže poštovanje prema vremenu provedenom sa Sanjom, to može svaki put kada mu ode na grob. Sve se čini da gospođa od tužnog događaja sebi pravi reklamu?

  • Mir

    24. mart 2021 | 12:43

    Nisi vise interesantna, sta ima vise da se komentarise.

  • Boban

    24. mart 2021 | 12:38

    Prelepa i prezgodna zena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA