Naglašene jagodice, previše botoksa, pune usne... "Bikoviću bi i starlete pozavidele"

Popularni glumac nasmejao je sve do suza

  • 12

Jedan od najpopularnijih i najuspešnijih srpskih glumaca, Miloš Biković, nije odoleo "aktuelnim trendovima", pa je svojim izgledom i porukom nasmejao sve do suza.

Naime, Miloš je objašnjavao da je najbitnija unutrašnja lepota, dok je ono spolja prolazno, a snimio se sa filter koji prikazuje lice, bukvalno nakon nekoliko odlazaka kod plastičnog hirurga.

Bikoviću su izražene jagodice, lice zategnuto kao nakon previše botoksa, pune usne baš kao kod dama koje su očigledne ljubiteljke silikona... Njegovo izdanje nasmejalo je mnoge i izazvalo brojne reakcije.

- U životu je najvažnija unutrašnja lepota, najvažnije je da čovek radi na sebi, na svojoj duši, da mu uvek to bude glavni cilj. To što je spolja, to dođe i prođe. Mladost dođe i prođe, to nije važno, važno je koncentrisati se na ono što je unutra - rekao je Biković.

"Baš ovo pričaju one koje izgdledaju tako", "Plačem od smeha", "Bikoviću bi i starlete pozavidele", "Ovo nije realno, Andrija Milošević ima konkurenciju", "Bolje izgleda od svake starlete", "Ne mogu da prestanem da se smejem", neki su od komentara.

Kako izgleda Biković sa filterom "nemam šta više da popravljam kod plastičnog hirurga" pogledajte u videu na početu teksta, kao i u galeriji u nstavku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Buljko

    29. mart 2021 | 21:07

    Nekada Gagi Nikolić ,Bora Todorović ,bata Živojinović .....a danas biković,Andrija Milošević ,Kalinić ....kakva propast našeg filma i kulture a i društva uopšte...da li ovi današnji likovi smeju sami sebe da nazovu glumcima,ja se samo to pitam

  • Armani

    29. mart 2021 | 20:49

    Sad Leka neće sa tobom da nastupa

  • Kad slava udari u glavu

    29. mart 2021 | 20:47

    Pa samo one i mogu da mu pozavide. Lik je postao kao jedna od njih, samo malo vise umisljen i malo vise obrazovan. Steta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA