≫ 

Top 10 ćerki srpskih zvezda koje su malo poznate javnosti, a izgledaju kao boginje

Iako se imaju čime pohvaliti, ove prelepe devojke čuvaju svoj privatan život daleko od očiju javnosti

  • 5
Isidora Milošević, Viktorija Mihajlović, Dunja  Jovićević, Jovana Forcan, Una Čolić Foto: Instagram/isidora__milosevic, olivera jovicevic, j.fcn, unacolic, vickymiha

Deca poznatih ličnosti neretko su pod lupom medija zbog popularnih roditelja, ali ima i onih sa čijim životima je javnost manje upoznata.

Predstavljamo vam deset prelepih ćerki poznatih, koje su zbog lepote popularne na društvenim mrežama, ali privatan život čuvaju daleko od očiju javnosti.

Dunja Jovićević, ćerka Olivere Jovićević

Olivera Jovićević jedna je od najlepših voditeljki na domaćoj javnoj sceni, a njena ćerka Dunja prava je lepotica. Osim lepote koju je očito nasledila od svoje majke, Dunja je uzoran student i devojka za primer.

Naime, Olivera često na svom Instagramu objavljuje fotografije svoje mezimice i ističe koliko je ponosna na njuDunja u Beogradu studira međunarodne odnose na Fakultetu političkih nauka.

Oliverina ćerka često dobija brojne komplimente na račun izgleda, a mnogi komentarišu da ima osmeh koji pleni, baš kao i njena majka.

Jovana Forcan, ćerka Milke Forcan

Jovana Forcan lepotu je nasledila od majke, a zbog Milkinog mladolikog izgleda mnogi komentarišu da izgledaju kao da su sestre.

Ćerka Milke Forcan je završila nemačku školu, a potom i studije, i živela i radila u Ženevi u švajcarskoj banci. Nakon toga, neko vreme je provela u Beogradu, nakon čega je upisala master studije u inostranstvu.

Mlada Jovana lepotom u potpunosti parira majci, a mnogo važnije je da je pokazala da planira da i u karijeri prati majku. Milka se nedavno na društvenoj mreži Instagram pohvalila da je Jovana sama osnovala svoj brend, a ekskluzivnu garderobu prodaje u Beogradu i Londonu.

Una Čolić (Zdravko Čolić) 

Una Čolić, ćerka legendarnog Zdravka Čolića, veoma je aktivna na društvenim mrežama, a u poslednje vreme svojom pojavom i objavama privlači veliku pažnju u javnosti, te neretko završi u medijima, što ranije nije bio slučaj.

Una često menja frizuru, a svaka koju odabere postane želja stotina devojčica koje se na nju ugledaju.

Čolićeva voli putovanja i modu, te se njene odevne kombinacije često komentarišu na društvenim mrežama kao savršene. Ona je student i ne bavi se javnim poslom.

Viktorija Mihajlović (Siniša Mihajlović)

Viktorija Mihajlović važi za jednu od najlepših mladih dama, koje su ćerke poznatih roditelja, te ne čudi da se bavi modelingom.

Mihajlovićeva ima 140.000 pratilaca na društvenoj mreži Instagram, a njene fotografije u bikiniju, daleko su najkomentarisanije na profilu.

Viktorija je u vezi sa fudbalerom. U pitanju je igrač Monaka, Pjetro Pelegri, a svoju ljubav ne krije od javnosti, te neretko objavljuje fotografije sa mladim igračem.

Magdalena Pejović (Aco Pejović)

Prelepa Magdalena Pejović diplomirala je na Fakultetu organizacionih nauka pre tri godine. Ona se veoma retko pojavljuje u javnosti, a gotovo nikad nije prisustvovala događajima koji su medijski ispraćeni.

Koliko Magdalena čuva svoju privatnost govori i to što je njen Instagram profil dostupan samo ljudima koji je prate, te ima svega 3.000 pratilaca.

Magdalena je primer prirodno lepe devojke, zbog čega dobija pohvale brojnih fanova njenog oca, Ace Pejovića.

Kako izgledaju Dunja, Jovana, Una, Viktorija i Magdalena, pogledajte u galeriji:

Isidora Milošević (Savo Milošević)

Fudbaler koji je slomio mnoga ženska srca kada se oženio, Savo Milošević, ima ćerku koja je od tate nasledila šarm i izgled.

Isidora Milošević veoma je popularna na Instagramu, gde često objavljuje fotografije sa putovanja.

Mnogi smatraju da bi trebalo da se bavi modelingom zbog svoje lepote i figure, ali Isidora pozira samo za svoj profil.

Na letnjim fotografijama, kada Isidora obuče bikini, nižu se komentari na račun njene savršene linije, a Miloševićeva u prvi plan ističe prirodne bujne grudi.

 Ivana Rajović (Boban Rajović)

Predstavljamo vam Bobanovu stariju kćerku Ivanu, koja svojom ljepotom i zavidnom figurom privlači pažnju na društvenim mrežama i gde god da se pojavi.

Bobanova mezimica ne voli da se eksponira u javnosti, živi u Kopenhagenu, uspešno je završila fakultet i zaposlila se u tamošnjoj Vladi.

Lea Milenković (Jasna Milenković)

Pevačica Jasna Milenković Jami ne krije koliko je ponosna na ćerku Leu, koja je izuzetno uspešna na fakultetu. Kako je pevačica nedavno otkrila, Lea studira Međunarodnu diplomatiju i bezbednost.

Lea se, inače, retko eksponira u medijima, a mnogi kažu da su ona i mama preslikane. 

Iako lepa Lea veoma liči na majku, prijatelji kažu da je izuzetno samostalna, karakterno jaka i inteligentna devojka, te ne čudi što je Jami toliko ponosna na nju.

Kako izgledaju Ivana, Lea, Isidora, Nikoleta, Teodora, pogledajte u galeriji:

Nikoleta Banjac (Vesna Vukelić Vendi)

Vesna Vukelić Vendi je dugi niz godina u braku sa bivšim fudbalerom Branimirom Banjcem sa kojim ima ćerku Nikoletu. Vesna porodicu nikada ne pokazuje u javnosti, te mnogi ne znaju kako izgleda Vesnina naslednica.

Nikoleta Banjac je veoma lepa i zgodna i liči na mamu, o čemu govore fotografije sa njenog Instagram profila.

Vesnina ćerka je od malih nogu bila talentovana za tenis, te danas radi kao teniski sudija, a paralelno studira.

Teodora Kunić (Suzana Mančić)

Suzana Mančić bez sumnje je jedan od najvećih seks simbola bivše Jugoslavije, a dobre gene prenela je na svoju ćerku Teodoru Kunić.

Ova zgodna brineta ne eksponira se previše u javnosti, ali gde god se pojavi, zbog svog perfektnog izgleda, privlači veliku pažnju.

Kako izgledaju sve prelepe ćerke pozantih, pogledajte u galerijama u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FANTOM

    30. mart 2021 | 16:28

    Koje boginje , ovčije, male, velike?

  • Preterivanje

    30. mart 2021 | 16:47

    PS svako drugo dete siromaha je lepse od te botoksirane bogatasice. Ne pumpajte vise te novine glupostima, to samo kod nas ima i nigde drugde gde normalni ljudi zive. Pogledajte svaka druga u Beogradu kakva usta ima da se zgrozi covek.

  • Zeljko

    30. mart 2021 | 16:31

    Neduzna deca koja treba da lece komplekse ispusenih "zvezda"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA