≫ 

Ana u minijaturnom topu i šortsu pokazala mišiće, ali svi s razlogom gledaju u detalje u stanu

- Dosta, mislim da je sada stvarno dosta. Dnevna rutina gotova - rekla je Nikolićeva, dok je snimala svoj odraz u ogledalu

  • 2
Ana Nikolić Ana Nikolić, Foto: ATA Images

Pevačica Ana Nikolić (42) ponovo je pokrenula veliki broj komentara na društvenim mrežama, a ovog puta predstavila je izdanje posle treninga.

Ana je pokazala pratiocima na Instagramu kako radi vežbe u kućnim uslovima, te se sada pohvalila kada je završila trening.

- Dosta, mislim da je sada stvarno dosta. Dnevna rutina gotova - rekla je Nikolićeva, dok je snimala svoj odraz u ogledalu.

Ana je pokazala trbušnjake, dok su mnogi komentarisali njene mršave noge, a evidentno je da je Nikolićeva i te kako zadovoljna izgledom.

Pozirala je u crnoj kombinaciji koja joj je odlično pristajala, a porukama njenih obožavatelja ispod ove objave ne vidi se kraj.

"Predivna", "Najjača si", "Kakav karakter, kakav inat, nema ti ravne", "Trbušnjaci su ti top", "Noge su za moj ukus malo mršavije, ali ti si zmaj", samo su neki od komentara fanova.

Međutim, mnogo je onih kojima je pažnju skrenuo Anin stan, odnosno činjenica da je sve u lepim, toplim bojama i sređeno "pod konac".

"Svaka čast, tako stan treba da izgleda", "Cveće, toplina, prelepi detalji!", "Znamo da imaš pomoćnicu, ali uvek ti je sve tip-top sređeno i to je jedino važno", "Savršen prostor za život", komentarisali su ljudi.

Video: Ja neću ovakvu najavu: Provokativno izdanje Ane Nikolić, pozirala i u providnoj haljini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    31. mart 2021 | 14:23

    Ko je ova

  • Eksokustodijan

    31. mart 2021 | 13:19

    Јел то беше једна од оних сиротица коју пас нема за шта да уапе, па тражи помоћ од државе????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA