≫ 

"Moj tata je umro zbog tvog tate!" Edin Škorić poslao žestoku poruku Mariji Milošević

Sportista je obrisao tvit u kojem je naveo da je za smrt njegovog oca kriv Slobodan Milošević i naveo da je to učinio zbog uvreda koje je dobijao

  • 20
Edin Škorić, Marija i Slobodan Milošević Edin Škorić, Marija i Slobodan Milošević, Foto: Instagram/edinskoric, Youtube/Azra Redžić Radulović, Wikimedia/NATO

Odbojkaš Edin Škorić reagovao je na vest o pismu koje je Marija Milošević, ćerka nekadašnjeg predsednika SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, napisala nakon smrti oca.

Pošto je u medijima objavljena vest o Marijinom pismu, u kojem je ona, između ostalog, navodno napisala rečenicu "Umro mi je tata, moj tata", Edin Škorić oglasio se na Tviteru porukom.

Moj tata je umro od raka od zračenja na vojnim radarima zbog tvog tate. Tako da, teraj se u 3 p.... m....... - napisao je odbojkaš, a potom i obrisao tvit.

Kako je naveo, to je učinio zbog malicioznih komentara koji su usledili.

- Obrisao sam tvit o Miloševiću jer ne mogu da čitam botove i uvrede - naveo je Škorić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran Knezevic

    31. mart 2021 | 18:34

    Komentar jednog od 99% iz muslimanske populacije, koji su nepovratno i neizlečivo zaraženi rbofobijom. Da li postoji JEDAN SRBIN koga Edin Škorić ne mrzi? Tvoja mama prima tatinu penziju u iznosu id 100.000 dinara, živi u stanu od 100 M2 gopodine Škoriću? Šta te očekivali da tata bude oficir pa kada zagusti da on ode na plandovanje a drugi da ratuju? Slobodan Milošević nije kriv za smrt Vašeg oca jer ga nije poslao da zauzima SAD već da brani otadžbinu. Manje mržnje gospodine.

  • Невена

    31. mart 2021 | 14:33

    Ови попут овог "спористе" су далеко највеће аутошовинистичке битанге на свијету ! Њима је за све у животу крив Слобо, Караџић и Младић... непоправљиви србофоби, усташе и скептици очито никада са ових простора неће нестати... против таквих се треба борити тако да је похвално што су Срби коначно почели такве битанге смарати!!!

  • ime

    31. mart 2021 | 13:44

    Jel to 100% dokazano da je zato dobio rak? Jer umrla je i moja baba od raka nije bila ozracena...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA