Vladimir Tomović nakon diskvalifikacije poručuje: "Šta je pet dana bez hrane, pala muva na međeda"

Vladimir poručio da će više informacija o svom stanju dati kasnije putem svog Instagram profila

  • 39
Vladimir Tomović

Vladimir Tomović; Foto: Nikola Tomić

Rijaliti igrač Vladimir Tomović diskvalifikovan je u utorak uveče iz "Zadruge" jer je navodno ucenjivao produkciju, što je prema njihovim pravila najstrože kažnjivo.

Naime, nakon izbacivanja iz takmičenja on nije imao priliku da se pozdravi sa ostalim učesnicima, već je morao na brzinu da napusti kompleks gde se nalazi rijaliti.

Po njega je došao brat Vladan i zajedno su otišli u njegov stan. U početku nije hteo da govori za medije o svemu što se dešavalo u šouu, ali je Telegraf JETSET pristao da da kratku izjavu.

- Dobro sam, šta je pet dana bez hrane. Pala muva na međeda - rekao je Tomović u svom stilu, a na pitanje zbog čega je štrajkovao glađu nije želeo da odgovori.

Nakon toga, pitali smo Vladimira kako se sada oseća, a on je poručio da će više informacija dati kasnije putem svog Instagram profila.

Podsetimo, Tomović je počeo štrajk glađu nakon što mu je produkcija izrekla kaznu jer je davio Marka Đedovića, pa je on počeo da ucenjuje čelnike rijalitija da mu vrate oduzeti deo honorara.

- Doneli smo odluku da Vladimir Tomović bude diskvalifikovan, ali i tužen. Na osnovu člana u potpisanom ugovoru Rtv Pink će osim diskvalifikacije od Vladimira na sudu potraživati sumu od pet miliona dinara. Niko ne može ucenjivati produkciju niti će produkcija ikada pozitivno odgovoriti na bilo čiju ucenu - rekli su iz produkcije.

- Vladimirovi postupci svih prethodnih dana, navodni štrajk glađu, otkrivanje stavki ugovora, negativni komentari o produkciji su posledica kazne koju je dobio zbog davljenja i obaranja na pod Marka Đedovića. Mi kao produkcija stojimo iza toga da je kaznu u iznosu od mesečnog honorara dobio pravedno i da ničim nismo prekršili nijednu stavku iz ugovora - glasi saopštenje produkcije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    31. mart 2021 | 17:55

    Jedini normalan tamo, zato i smetao

  • Mirko

    31. mart 2021 | 19:58

    Sam je rekao da je medjed,trebalo je i ranije da ga izbace.Takodje Miljanu i onu Taru.Zadruga je dosla na nivo Parova

  • Ceca

    31. mart 2021 | 21:52

    Ovaj čovek još nikako nije uspeo da iskontroliše svoju agresivnost! Ako tako reaguje pred kamerama šta bi tek radio iza zatvorenih vrata? Sa toliko godina on pametuje po rijalitijima. Smejurija!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA