≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čim se uselila u kuću Goca Bojani dala savet: "Nikad nemoj da mi se žališ, sad šta uradiš..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevačica se odlično slaže sa snajkom, a kako izgleda, neretko joj daje savete

  • 3
Goca Božinovska, Mirko Šijan, Bojana Rodić Foto: ATA Images

Sin popularne pevačice Goce Božinovske, Mirko Šijan, čeka dete sa Bojanom Rodić, a na početku njihove veze Goca je snajki dala savet "zlata vredan".

Naime, kada se na početku romase Bojana uselila u porodičnu kuću u Surčinu, Goca ju je posavetovala kako da se ponaša da bi imala dobrog muža pored sebe.

- Nikad nemoj da mi se žališ, ti si gazdarica njegova! Sad šta uradiš od njega, takav će ti biti muž! Ako mu sad popustiš, zaboravi da ćeš ikada imati dobrog muža… Gvožđe se kuje dok je vruće - rekla je Goca u emisiji "Magazin In".

Kao što je poznato, Bojana i Mirko početkom godine saznali su da će postati roditelji, a nedavno su otkrili da će dobiti dečaka. Oni ne kriju da su uzbuđeni zbog prinove, a Goca je više puta javno pričala da je prserećna što će dobiti unuka.

Podsetimo, Bojana i Mirko nisu planirali veliko venčanje zbog pandemije korona virusa, a uveliko se nagađa koje ime će dobiti njihov naslednik, dok Goca misli da će se zvati po Mirkovom pokojnom ocu, Zoranu Šijanu.

E to je on meni rekao, da je za mene iznenađenje, mada ja pretpostavljam da će biti po njihovom ocu, nisam htela čak ni da ih pitam. To je njihova stvar, ja ne volim da se mešam u njihov izbor, jer meni su se svi mešali, rekla sam ''Snajka to je na tebi, ti sama odredi!'' - rekla je ranije pevačica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dara

    31. mart 2021 | 20:52

    Da su sve svekrve svetske kao Goca i da posavetuju snajku. Žena za primer.

  • Ana

    31. mart 2021 | 20:39

    Svekrva vec soli pamet ,da je Bojana pamet da zivi odvojeno od nje s obzirom da ima para to bi joj bilo naj pametnije.Ovako ima stalno da ima nadzornika nad njihovim brakom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA