Vodila je Zvezde Granda umesto Sanje Kužet, a sada je drastično promenila imidž i izgleda drugačije

Sanja je nastavila da se bavi voditeljskim poslom, ali se gotovo uopšte više ne pojavljuje u medijima

  • 0
Zvezde Granda, Voja Nedeljković, Sanja Ćulibrk Foto: Promo/Zvezde Granda

Sanju Ćulibrk publika je gledala kao voditeljku, dok je menjala koleginicu u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, a sada je Sanja drastično promenila imidž i svi kažu da izgleda nikad lepše i mlađe.

Naime, Sanja je 2016. godine zamenila Sanju Kužet dok je ona bila na trudničkom bolovanju, zatim je prestala da vodi popularno muzičko takmičenje i posvetila se drugim emisijama na televiziji "Grand".

Iako je nastavila da se bavi voditeljskim poslom, i već duže vreme vodi jednu emisiju, Sanja se gotovo uopšte više ne pojavljuje u medijima, pa je mnogima promakla njena transformacija.

Sanja je poslednjih godina više puta menjala izgled, a dok je vodila Zvezde Granda, Sanja je imala dugu smeđu kosu, koju je zatim  skratila. Nedugo potom se ofarbala u plavo, ali je i dalje neko vreme bila verna kraćoj kosi, dok sada ima dugu plavu kosu.

Mnogi komentarišu da se drastično pomenila u poslednjih pet godina, ali ističu da nikad lepše nije izgledala i da ju je nova frizura "podmladila".

Kako je nekada izgledala Sanja, a kako izgleda sada, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA