≫ 

"Rijaliti je moja ružna prošlost, dosta sam promenio razmišljanje, stalno sam na selu"

Reper je je ispričao kako je završio sa učećem u rijaliti formatima i da će se posvetiti nekim novim poslovnim izazovima

  • 4
Dodela MAC nagrada Đus, Foto: ATA Images

Reper Ivan Ivanović Đus, svojevremeno je učestvovao u nekoliko rijaliti programa, a pored muzike rešio je da postane i voditelj.

Naime, on je ispričao kako je završio sa učećem u rijaliti formatima i da će se posvetiti nekim novim poslovnim izazovima.

- U celom ovom bedaku dobio sam poziv da radim jednu emisiju i odmah sam pristao. Već četiri meseca primam platu na mesečnom nivou i super mi je. Lepo mi ide (smeh). Što se tiče rijalitija, zahvalan sam produkciji što me nije pozvala. Nije to za mene. Predaleko je otišla priča, nije mi više zabavno. Više ništa nema veze sa mozgom i ne vidim sebe u tome. To je moja ružna prošlost. Nije mi dobra ta varijanta, što ne znači da drugima nije. Neki se odlično snalaze u tome i pomaže im u životu - kaže Đus, te ističe da je promenio i stil života, te suzio krug prijatelja.

- Dosta sam promenio razmišljanje i mišljenje o svemu. Čak sam suzio i krug prijatelja i viđam se s ljudima koji mi prijaju - priča reper za Nova.rs.

Đus ističe da od početka situacije sa koronavirusom izbegava da boravi u Beogradu i da dosta vremena provodi sa porodicom u selu.

- Stalno sam na selu. Kad imam obaveza, onda budem u gradu radnim danima, pa vikendom odem i opustim se. Ali, sve više idem ka nekom mirnijem životu i to mi prija - ističe je Đus.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 93fu

    2. april 2021 | 22:14

    Ma fala Bogu brate.Sta ce tebi rijaliti?!Treba da se srozas kao Sha?Bolje ne.Nego iscimaj Voxa da odradite neki duet, fali brat nenormalno!

  • Realno

    3. april 2021 | 07:30

    Puko si Djus ko lajsna

  • Bio i ostao

    2. april 2021 | 23:30

    Gadija, kako bi rekao njegov "firer" Firci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA