≫ 

Prelepi ukrasi i jaja, emotivne poruke, praznik u hotelu: Ovako poznati proslavljaju katolički Uskrs

Ove poznate ličnosti slave katolički Uskrs u prazničnoj atmosferi

  • 4
Severina Kojić, Nina Badrić, Tony Toni Cetinski, Marija Karan, Uskrs Foto: Nikola Tomić, A. Nalbantjan, ATA Images, Shutterstock

Katolički vernici danas, 4. aprila, proslavljaju Uskrs, a mnoge poznate ličnosti pokazale su kako slave najradosniji hrušćanski praznik ove godine.

Pevačice Severina Kojić, Nina Badrić, pevač Toni Cetinski, glumica Marija Karan, kao i Iva Grugurić na društvenim mrežama pokazali su gde i sa kim provode Uskrs, ali i kako izgleda njihova praznična atmosfera.

Severina je objavila fotografiju sa svoje terase u Hrvatskoj, a sa pratiocima odelila je i jednu emotivnu objavu i poželela srećan Uskrs onima koji danas slave.

- Stojim na svojoj teraci, u Ulici Ivana Pavla ll. Bio je moj najdraži Papa. Krst je postavljen na mestu gde je prvi put održao govor u Splitu... Krst je na vrhu malo zaruzinao, ne vidiš ga odmah jer se već uklopio u sredinu, krošnje ga od dole pokušavaju prekriti, ali odolevaju vremenu i stoji pravo... - napisala je pevačica i dodala:

- Kao moj podsetnik da su sva zla i nevolje prolazne. Neka uskrsne sve poljuljano i pretvori se u radost života i pozitivne vibracije. Sretan Uskrs želim vama i vašim najdražima.

Nina i ove godine katolički Uskrs provodi na Hvaru, gde uživa u brojnim specijalitetima.

- Ja istinski verujem da je Bog ljubav, milost, oprost i nadahnuće. Srećan Uskrs - poručila je Nina putem Instagrama.

Toni slavi praznik u luksuznom hotelu, a sa pratiocima na Instagramu podelio je kako uživa u sunčanom danu pored ogromnog zeca sa kojim je pozirao.

Marija je u Americi i  uživa u prazničnoj čaroliji sa svojim naslednikom Markom Leom, što je podelila na svom Instagram profilu, a kadrovi mame i sina raznežili su sve.

Iva trenutno odmara u Dubaiju, ali je sa ove egzotične destinacije na Instagramu čestitala Uskrs onima koji ga danas slave.

Video: Dragana Mirković slavi Uskrs: Od dekoracije u njenom dvorcu u Beču zastaje dah

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA