Damir Handanović potvrdio da radi pesmu za diskvalifikovanu Vanju: Istina je, Ceca me je zvala

Kneževićeva je prethodnih dana boravila u Beogradu gde je u studiju imala tonske probe

  • 35
Damir Handanović, Vanja Knežević, Ceca Ražnatović Foto: Nikola Tomić, Printskrin: Youtube/Zvezde Granda/RTV Pink Official

Diskvalifikovana kandidatknja muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Vanja Knežević, sprema svoj prvi singl i to zahvaljujući Ceci Ražnatović što nam je potvrdio i pevačicin dugogodišnji saradnik Damir Handanović.

Naime, u medijima se pojavila informacija da je Ražnatovićka rešila da se nađe diskvalifikovanoj takmičarki, kao i da je angažovala svoje prijatelje i poslovne partnere da joj pomognu u ovoj nameri.

S obzirom na to da je kompozitor i tekstopisac Damir Handanović Cecin dugogodišnji saradnik, pozvali smo ga kako bismo saznali da li je možda on angažovan na prvom Vanjinom singlu, što nam je on i potvrdio.

- Istina je, radim pesmu za Vanju Knežević... Zvala me je Ceca - ljubazno nam je potvrdio Handanović.

Vanja je prethodnih dana boravila u Beogradu gde je u studiju imala tonske probe, kao i snimanje vokala.

Nakon Damira, kontaktirali smo i Vanju Knežević koja nije mogla da sakrije sreću što će dobiti svoju prvu pesmu.

Istina je da radim sa Damirom Handanovićem, na svojoj prvoj pesmi i svakako da sam presrećna zbog toga. Još uvek nisam svesna šta mi se dešava, jer se sve tako brzo odvija, kao da sam se probudila iz nekog ružnog sna i sada uživam u divnim stvarima. Nadam se će reakcije publike biti dobre, trudimo se da sve bude kako treba i kako smo zamislili. Nadam se da ću opravdati očekivanja - rekla nam je Vanja.

Podsetimo, pre diskvalifikacije, Vanja je na svom Instagaramu ripostovala tuđe neumesne komentare i uvrede na Karleušin račun koje su ljudi pisali nakon emitovane emisije, u kojoj je došlo do "sukoba" Jelene i Vanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mira

    5. april 2021 | 10:53

    Ih što volim, u inat Karleuši, Ceca je još jednom pokazala da je stvarno pravi čovek... Bravo Ceco i jedva čekamo da čujemo novu pesmu

  • Bilja

    5. april 2021 | 11:06

    I do sada je Ceca mnogima pomogla,samo sto nije zelela da se o tome prica.Time dokazuje svoju velicinu.

  • Sonja

    5. april 2021 | 11:28

    Bravo Ceco dobro se dobrim vraća. Treba pomoći devojci mislim ako se može.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA