≫ 

Ćerka Mileta Kitića smuvala reprezentativca Srbije koga procenjuju na 40.000.000 evra?

- Ona ima želju da se preseli kod njega u Italiju jer voli inostranstvo. U Beogradu je prepoznatljiva gde god se pojavi, što je nekada umara - rekao je izvor blizak novopečenom paru

  • 18
Elena Kitić Elena Kitić / Foto: Instagram/elenakitic

Pevačica i ćerka Mileta Kitića i Marte Savić, Elena Kitić (23), je već neko vreme u vezi sa fudbalerom Dušanom Vlahovićem (21), mladim srpskim reprezentativcem, koji trenutno igra u Italiji za fudbalski klub Fjorentina, tvrd Alo!.

- Elena i Dušan su se upoznali preko zajedničkih prijatelja koji često, kada se prisete njihovog prvog susreta, kažu da se odmah osetila privlačnost i hemija među njima. Tada su razmenili brojeve telefona i zapratili se na društvenim mrežama. Vrlo brzo odlučili su da uđu u vezu - kaže izvor.

- S obzirom na to da su od početka znali da će više vremena provoditi odvojeno nego zajedno, oboje su rešili da se opuste i prepuste međusobnom poverenju, te im ne pada teško da broje dane do narednog viđanja. Redovno se dopisuju i pričaju preko video poziva, mada je Elena ta koja više trpi, često ne spava i čeka da on završi sa svojim obavezama kako bi razgovarali - dodao je izvor pomenutog lista.

Pevačica je dve godine starija od njega, ali oni ne mare za razliku u godinama.

- Elena je starija od njega nešto manje od tri godine i često govori da joj on odgovara više nego stariji momci s kojima je pre bila. Imaju slične navike, oboje su maksimalno posvećeni karijerama, a vreme koje provode zajedno koriste, između ostalog, za planiranje budućnosti - dodao je izvor.

- Ona ima želju da se preseli kod njega u Italiju jer voli inostranstvo. U Beogradu je prepoznatljiva gde god se pojavi, što je nekada umara - dodao je izvor.

- Kitićevu su zavoleli i Dušanovi roditelji. Posebno ih je oduševilo to što je ona komunikativna i pozitivna. S druge strane, Eleni je bitna podrška njenih roditelja, zato sa njima deli sve i trudi se da sluša njihove savete. Kada im je saopštila ko joj je dečko, Marta i Mile su oduševljeno reagovali i rekli joj da je podržavaju jer se na njoj vidi da je srećna - zaključio je izvor.

Podsetimo, jedna od najitrigantnijih ličnosti mlađe generacije pevačica definitivno jeste Elena Kitić. Iako njene pesme broje milionske preglede, javnost veoma malo zna o ovoj talentovanoj devojci.

Spekulisalo se da je Elena uvećala grudi silikonskim implantatima, da je uvećala usne i jagodice, operisala nos, kao i da je zategla kapke.

Vlahovića procenjuju na 40 miliona evra

Podsetimo, kako smo nešto ranije objavili na Telegraf SportuFiorentina se neće Vlahovića odreći tako lako. Kako piše Kalčomerkato, klub ozbiljno planira na njega u narednim sezonama i pokušava da sa agentom ispregovara produžetak ugovora, koji trenutno ističe 2023. godine. Ljubičasti pred nekadašnjeg igrača Partizana stavljaju na sto platu od 1.200.000 evra po sezoni, što je trostruko više u odnosu na ono što prima sada. Uz to, ugovor bi bio produžen sve do 2025. godine.

Ipak, treba naglasiti da Vlahović još nije prihvatio ovakve uslove, što i dalje otvara mogućnost ostalima da zagrizu i krenu u poteru za njim. Stoga je Fiorentina već rešila da se ogradi, pa od zainteresovanih traži čak 40.000.000 evra kako bi dobili mogućnost da ga odvedu.

Video: Vlahović: Ovo je najbolji mogući početak za sve nas

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joco

    5. april 2021 | 10:23

    Razumem ove cure koje na sebi ugrade PVC stolariju al mi nisu jasni ovi muskarci, imas tolike pare i dozvolis sebi ovakav tip osobe, van javnog zivota, van Beograda, u unutrasnjosti Srbije tako ima lepih i pitomih devojaka ?

  • Andi

    5. april 2021 | 11:05

    “Prepoznatljiva gde god da se pojavi” hahahaha kome,mami i tati poznata.

  • Mali

    5. april 2021 | 10:12

    Pa nece sigurno mene sto radim za 300 evra..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA