Prva objava Darka Mitrovića nakon što je dao otkaz u programu uživo: Nek se pravdaju oni koji moraju

- Ne tražim nikakvo razumevanje niti sažaljenje, jer nema zbog čega. Nemam potrebu da se bilo kome pravdam jer sam tokom svih ovih godina bio iskren i prema vama i prema sebi - oglasio se poznati voditelj na Fejsbuku

  • 32
Darko Mitrović voditelj Darko Mitrović; Printskrin: Youtube/Web TV

Voditelj Darko Mitrović oglasio se prvi put, nakon što je 31. marta vodio svoju poslednju emisiju "Mentalno razgibavanje", jer je tokom iste, u programu uživo, dao otkaz.

On se ljudim obratio putem svog zvaničnog Fejsbuk naloga.

- Dragi prijatelji, nisam se oglašavao, davao intervjue, izjave, niti odgovarao na pitanja i uvrede posle mog odlaska sa Nove. Tako ću nastaviti i dalje. Ne mislim da sam ostao nedorečen, sve što sam želeo rekao sam u proteklih 15 godina. Oni koji kroz život koračaju širom otvorenih očiju, odavno vide istinu, ovi drugi mi zaista nisu važni, oni na žalost nikad neće progledati - započeo je voditelj.

- Ne tražim nikakvo razumevanje niti sažaljenje, jer nema zbog čega. Nemam potrebu da se bilo kome pravdam jer sam tokom svih ovih godina bio iskren i prema vama i prema sebi. Oni koji moraju, neka se pravdaju. Sad nastavljam dalje. Imam vas kao vetar u leđa. To je sve što mi je potrebno - dodao je Darko na Fejsbuku.

- Mom dugogodišnjem prijatelju i kolegi Maretu želim puno uspeha, snage i sreće u daljem radu. Kada sam ustao i napustio studio, sačekao sam ga, zagrlio van očiju javnosti, pozdravio se sa njim i otišao. Toliko treba da znate. Sve ostalo je samo naša stvar - dodao je Mitrović.

- Uskoro se javljam sa više informacija o podkastu i sajtu koji pokrećem. Nadam se da ćete biti uz mene kao i do sad. Hvala vam za sve ove godine podrške. Živi bili! - zaključio je voditelj uz najavu novih projekata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Juca

    5. april 2021 | 19:09

    Neizmerno mi je zao sto je otisao sa malih ekrana, malo je impulsivno reagovao po mom skromnom misljenju, ali je ovo veliki gubitak za nas. On je bio poslednji koji im je govorio sve u lice u ime svih nas, sada vise nemamo svog glasnogovornika. Uspeli su ovi da imaju celo medijsko polje samo za njih i da jos vise zaglupljuju narod, ocajna sam zbog toga. Televizija jos uvek ima primat narocito u unutrasnjosti Srbije, i odlaskom Darka vise nema glasa razuma u ovoj ludnici. Ipak se nadam da ce pronaci svoje mesto na nekoj TV stanici. Strasno nedostaje.

  • Ana

    5. april 2021 | 17:48

    Svakaa cast vama koji mozete da ga gledate. Meni je uzasno antipatican lik, nevezano sad za ova poslednja dogadjanja.

  • XNXX

    5. april 2021 | 17:04

    Kakav si ti covek?! Uopste nisi iskren. Ne branim Ivana Ivanovica, ali gostovao si u njegovoj emisiji. Tada si se smejao i kezio, sto tada nisi rekao da imas nesto protiv Ivana?!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA