Stiže novo pojačanje: Ovaj macan za dva dana počinje da vodi Vesti na Prvoj

- Čuvala me je kao dete moja tetka Sanja Stanković i uz nju sam se zaljubio u novinarstvo. Ona je bila moj uzor i inspiracija tokom odrastanja - otkrio je zgodni voditelj

  • 0
Stefan Stanković voditelj Stefan Stanković; Foto: Instagram/steffan.stankovic

Televizija "Prva" se još uvek nije oglasila povodom dolaska novog prezentera vesti, voditelja Stefana Stankovića, koji će od srede uveče saopštavati gledaocima najvažnije vesti.

Naime, prema rečima izvora bliskog ovoj medijskoj kući, pre nekoliko nedelja obavljeni su pregovori sa Stankovićem koji je nakon toga potpisao ugovor, a potom i imao poslednje probe pred kamerama, piše Blic.

Prema Stefanovim rečima, ljubav prema novinarstvu rodila se još u ranom detinjstvu.

- Čuvala me je kao dete moja tetka Sanja Stanković i uz nju sam se zaljubio u novinarstvo. Ona je bila moj uzor i inspiracija tokom odrastanja. Vodila je čitavog života vesti na televiziji, a ja sam kao dete maštao da uz nju to radim i da budemo kolege - izjavio je Stefan.

- Igrom slučaja počeo sam da radim i na radiju "Foča" kao dete, gde sam vodio dečju emisiju. Kasnije sam upisao Fakultet političkih nauka i počeo da radim na TV-u kao student, a posle su jedan za drugim dolazili sve ozbiljniji angažmani - izjavio je pre nekoliko meseci za beogradske medije.

Inače, Stefan je po struci diplomirani politikolog međunarodnih odnosa. On je pre dolaska u Beograd vodio vesti na Radioteleviziji Bosne i Hercegovine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA