Dado o Uraganki nakon zajedničke saradnje 2015. godine: "Ja sam protivnik svih tih nekih operacija"

- Ona je tada bila prirodna u tom spotu - istakao je pevač

  • 1
Ivana Nikolić Dado Polumenta Ivana Nikolić i Dado Polumenta, Foto: ATA Images, A. Nalbantjan

Pevač Dado Polumenta je 2015. snimio spot sa Ivanom Nikolić, sadašnjom članicom grupe "Hurricane" za pesmu "Ovisan sam o njoj", gde se pevačica pojavila kao igračica, kako je prvenstveno i bila poznata domaćoj publici, a sada je prokomentarisao njihov odnos.

Naime, pevač se prisetio njihove saradnje i priznao da nije znao da Ivana ima i vokalne kvalitete.

- Iskreno nisam imao predstavu u vezi sa pevanjem, ali je kao igrač klasa, što se tiče tog vremena i te neke naše saradnje. Ona je dosta napredovala što se tiče pevanja, celokupna ta njihova grupa i priča, sve mi se sviđa, tako da samo reči hvale imam za njih - rekao je Dado za IDJTV portal.

S obzirom na to da Ivana u spotu za pesmu "Ovisan sam o njoj" izgleda potpuno drugačije nego danas, pitali smo pevača da prokomentariše njenu promenu.

- Iskreno, ja sam protivnik svih tih nekih operacija. Sve što je prirodno to mi je lepše. Ona je tada bila prirodna u tom spotu, mada lepo joj i ovo stoji, ali ako mene pitate ja sam više za prirodnu varijantu - izjavio je on.

Pevač se takođe osvrnuo na pesmu "Loko loko", kojom će nas Uraganke predstavljati na Evroviziji i priznao da li mu se sviđa, kao i kakav plasman im predviđa.

- Okej je, sviđa mi se. Nisam čuo ostale pesme, tako da nemam predstavu, ali verujem u uspeh. Želim im svaku sreću - istakao je Dado.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA