≫ 

"Miroslav je slabić, ne sme da pogleda sina u oči": Mirjana i Devin spremni za novo ročište s Ilićem

- Devin je moj heroj. Kao što znate, on se ovih godina nije samo borio sa Miroslavom, već i sa stvaranjem svoje karijere - rekla je Antonovićeva

  • 22
Mirjana Mira Antonovic, Sin Devin, Miroslav Ilic Mirjana Antonović, Sin Devin, Miroslav Ilić, Foto: Nikola Tomić, Telegraf

Mirjana Antonović pre dva dana stigla je u Beograd zajedno sa sinom Devinom kako bi prisustvovala ročištu zakazanom za 8. april u Palati pravde koje imaju sa Miroslavom Ilićem.

Neposredno pred susret sa pevačem i njegovim advokatima, Mirjana je otkrila šta dalje očekuje, kako od sudstva, tako i od muškarca koji ne želi da prizna sina, za kojeg ona tvrdi da je njegov.

Na pitanje koliko Devinu teško pada cela situacija sa Miroslavom, rekla je:

- Devin je moj heroj. Kao što znate, on se ovih godina nije samo borio sa Miroslavom, već i sa stvaranjem svoje karijere. Hvala Bogu, sa karijerom je vrlo uspešan i sad još da završi ovo sa Miroslavom, pa će biti spokojan. Njemu ne prija pažnja javnosti, ali bez obzira koliko teško bilo i koliko puta je želeo da odustane, sad mora da istraje. Ne toliko zbog sebe, već u ime svih samohranih majki i nedužne dece koja se nalaze u sličnim situacijama. Svakodnevno mu šalju poruke i mole ga da se ne preda - rekla je Mirjana za Kurir.

Kako Antonovićeva navodi, Devin i ona imaju mnogo pitanja za Miroslava, koja bi mu rado postavili, ukoliko se sretnu sa njim.

- Devin i ja bismo imali dosta toga da ga pitamo. Prvo bitno, šta mu je sve ovo trebalo kad je imao priliku da sve obavi u roku od pola sata jednim razgovorom sa Devinom.

Šta će biti ukoliko se Miroslav ne pojavi, pitanje je koje zanima javnost, a Mirjana kaže:

- Miroslav je slabić tako da ja sumnjam da će imati smelosti da se pojavi pred sinom i da ga pogleda u oči. Po ovom zakonu posto je odbio DNK, on se više ne mora pojaviti. Sudstvo moze doći do odluke i bez njega. Sad nam je ostalo da idemo dalje sa svedocima, među kojima je naša draga Brena, a i moja sestra Jelica, koje su moji heroji na ženskoj strani - zaključila je Antonovićeva za gorepomenuti list.

Video: Ekskluzivna ispovest Mirjane Antonović, žene sa kojom Miroslav Ilić ima vanbračnog sina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mili

    7. april 2021 | 17:36

    Dobar pevac a nula od coveka

  • Vodolijax

    7. april 2021 | 18:32

    Kakvog sina ima a ne želi ga.......da je moj ja bi bio najponosniji....zato mu legalni sin vadi mast.

  • nikolas

    7. april 2021 | 18:03

    TO JE BOLNO ZA DOKTORA KAD OTAC NECE DA GA PRIZNA A NIKO MU NISTA NETRAZI !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA