≫ 

JK u haljinici ispod koje nema ništa? Bezobrazno pitanje, da li ima gaćice, postavila joj je Marija

Jelena je bila u nežnoj kombinaciji, ali je provokativnošću oborila sve sa nogu

  • 1

Pop zvezda Jelena Karleuša treći dan snimanja petog kruga muzičkog takmičanja "Zvezde Granda" blistala je u nežno plavoj kombinaciji.

Iako je imala kreaciju u nežnoj boji, Jelenina je sve "začinila" haljinom koja je, kako se čini, nikad kraća, a sasvim je jasno da ispod nje nije imala brus.

Pevačica je preko imala sako u nežno blavoj boji, a sa celim stajlingom uparila je čak i lak na nogama. Ona je istakla svoju vitku figuru, ali i zanosne obline za kojima mnogi uzdišu.

Kako je haljina preuska deluje da bi se donji veš ispod nje nazirao, što kod Karleuše nije slučaj, svi se pitaju da li pevačica ispod kreacije ima nešto. Da je to pita nije se libila njena koleginica i drugarica Marija Šerifović, ali Jelena joj je odgovorila u svom stilu.

Inače, iako se nagađalo da li su Marija i Jelena i dalje drugarice, Karleuša je juče za Telegraf otkrila u kakvom je sada odnosu sa Šerifovićevom.

Moram da kažem, Marija je vrlo emotivna i Marija reaguje impulsivno i pokušava da na neki način, kako bih to rekla, bude dobra i sa jednom i sa drugom stranom. Ona ne može da opravda i nije opravdala pozivanje na nasilje nada mnom i mojom decom i to je dosta onako trapavo u onom svom videu rekla. Ona se meni, naravno, izvinila na jedan lep način i mi smo sve nesuglasice normalno i lepo prevazišle - rekla nam je Jelena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA