≫ 

Usred snimanja Zvezda Granda nestala struja: Evo šta rade članovi žirija i zašto se svi smeju

- Opet nema struje, drugi deo - napisala je Viki Miljković uz snimak

  • 5

Usred snimanja petog kruga muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" nestala je struja, pa je snimanje nakratko prekinuto, a članovi žirja snašli su se šta će da rade za to vreme i spojili su lepo i korisno.

Marija Šerifović, Jelena Karleuša, Viki Miljković,  Ana Bekuta, Mira Škorić, Saša Popović i Snežana Đurišić iskoristili su neplaniranu pauzu da ručaju, a svoj tanjir vide zahvaljujući osvetljenju na telefonu.

- Opet nema struje, drugi deo - napisala je Viki uz snimak iz kuhinje, a iako im je rad nakratko bio onemogućen oni su se super zabavili, pa se jasno čuje njihova priča i smeh.

"Đorđe, jesi dobro?", dovikuje Jelena Đorđa Davida, dok Viki govori: "Opet nema struje, sad jedemo pod svećama", a svi prisutni glasno se smeju komentarima.

Inače, i tokom snimanja emisije Zvezde Granda juče, 6. aprila, takođe je nestala struja, pa je snimanje nakratko prekinuto, ali su se ubrzo članovi žirja vratili na svoja mesta, a kandidati izašli na binu, pa je sve nastavljeno.

Šta rade člnaovi žirija ZG kada usred snimanja nestane struja, pogledajte u videu na početku teksta, kao i u galeriji iznad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA