≫ 

Sestra Rodić slavi rođendan usred pandemije: Puna sala ljudi, grlili se i pevali uz muziku uživo

Treća sestra Rodić imala je nezaboravnu proslavu 30. rođendana

  • 25

Nataša Rodić napravila je gala proslavu povodom svog 30. rođendana, na kojoj su bili njeni članovi porodice kao i brojni prijatelji.

Sve je bilo u beloj boji, od odela slavljenice, odeće gostiju do dekoracije, a na Natašinoj rođendanskoj žurki bila je muzika uživo.

Slavljenica je bila u elegantnoj haljini sa dubokim šlicem i dekolteom, a sudeći po objavljenim snimcima na drštvenim mrežama, svi su se provodili uprkos pandemiji korona virusa.

Na proslavi bili su i Natašina trudna sestra Bojana sa dečkom Mirkom Šijanom, oni su plesali i ljubili se, ali i igrali, kao i Natašini roditelji Danijela i Bogdan Rodić.

Na proslavi je bilo više od 30 ljudi, svi igrali, pevali u glas, a kako izgleda, Nataša je 30 rođendan proslavila u velikom stilu nezaboravnom žurkom na kojoj niko od prisutnih nije poštovao mere niti je imao zaštitnu masku.

Kako je izgledala Natašina gala proslava za 30. rođendana pogledajte u videu na početku teksta, kao i u galeriji u nastavku gde možete videti emotivne momente trudne Bojane i Mirka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA