Edita se brčka u Dubaiju, a u kupaćem izgleda nestvarno - bukvalno nema ni gram viška

"Devojka avion", "Goriš", "Vrckava", "Prelepo telo imaš", "Počeću da se kladim", "Kakva linija", "Kao Boing 747", glasili su komentari ispod objave Edite Aradinović

  • 12
Edita Aradinović Edita Aradinović; Foto: Instagram/editaaradinovic

Pevačica Edita Aradinović (27) trenutno uživa u Dubaiju sa dve drugarice, među kojima je i i njena koleginica Tamara Milutinović.

Poznata lepotica je objavila sliku u crvenoj majici i bikiniju u kom je otkrila svoje zgodno i zategnuto telo. 

Prikupila je skoro 30.000 lajkova na objavi i niz pozitivnih komentara svojih pratilaca, koji su je pohvalili za izgled.

"Devojka avion", "Goriš", "Vrckava", "Prelepo telo imaš", "Počeću da se kladim", "Kakva linija", "Kao Boing 747", glasili su komentari ispod objave.

Popularnu pevačicu na društvenoj mreži Instagram prati 593.000 pratilaca, a sa njima je podelila i niz video snimaka na Instagram Storiju na kojima se sa prijateljicom zabavlja na plaži u minijaturnom maslinastozelenom bikiniju, u kom se vidi da nema ni gram viška.

Podsetimo, Edita je jedna od najakteulnijih pevačica na domaćoj javnoj sceni koja je tokom svoje karijere prošla kroz različite transformacije, a najupečatljivije su promene na njenom licu i stil po kojem je sada prepoznatljiva, međutim ni svojim karakterom i postupcima ne prestaje da intrigira publiku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pec

    8. april 2021 | 17:41

    Ošle da malo zarade.

  • Nenad

    8. april 2021 | 16:44

    Na stranu sve one zezancije zasto nase devojke idu stalno u Dubai..al mene stvarno interesuje sta one tamo rade i zasto bas Dubai?

  • Crveni fenjeri Dubaija

    8. april 2021 | 16:13

    Odlična zarada, laka lova, vrsta posla koji ne traži mozak samo jak želudac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA