≫ 

"Dobiće večeru sa mnom, na moj račun": Kija fanovima dala primamljivu ponudu, razlog je predivan

"Bravo, kraljice", "Ova devojka ima lavlje srce", "To je ljudina", "Bravo, Kija, ti si veliki čovek", samo su neki od komentara oduševljenih fanova

  • 48
Kija Kockar Kija Kockar, Foto: ATA images

Rijaliti-zvezda Kristina Kija Kockar iskoristila je svoju popularnost, ne samo za ličnu dobit, već i u humanitarne svrhe. Naime, Kockareva je oduševila javnost gestom koji je napravila, a koji će pomoći lečenju njene sugrađanke iz Zrenjanina, Nataše Terzin.

Kija je na svom Instagram profilu objavila da poklanja haljinu koju je nosila na snimanju jedne reklame, te da će biti organizovana licitacija za istu. Novac od prodaje haljine ići će u humanitarne svrhe, tačnije biće uplaćen na račun za lečenje Nataše Terzin.

- Poklanjam ovu divnu haljinu koju sam nosila na snimanju reklameu humanitarne svrhe, za moju sugrađanku Natašu Terzin. Dobiće osoba koja najviše licitira - napisala je Kija i dodala:

- Ovo važi i za muškarce koji žele da poklone nekome i da pomognu Nataši. Ako cifra pređe 5.000 evra, dobiće i večeru sa mnom, na moj račun - zaključila je Kockareva.

"Bravo, kraljice", "Ova devojka ima lavlje srce", "To je ljudina", "Bravo, Kija, ti si veliki čovek", samo su neki od komentara oduševljenih fanova.

Video: Buba Koreli brutalno isprozivao Kiju sa samo dve reči, ali jasno je sve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tara

    8. april 2021 | 22:45

    Meni ovo ne zvuči kao humanitarne akcija, već da se nudi nekome ko ima mnogo para, i da pokuša da ga smuva. Ko ima 5.000 € da ih baci tek tako..

  • Ivan

    8. april 2021 | 21:54

    Bravo lutko, već godinama pomažeš ovoj devojci. Dobro se dobrim vraća, želim ti svu sreću.

  • ...

    8. april 2021 | 21:42

    Svaka čast Kia

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA