Nakon ročišta sa Miroslavom, Lepa Brena i Prija odlučile da oraspolože Mirjanu: Evo gde su je odvele

Sudeći po fotografijama, pevačice i njihova prijateljica Mirjana bile su nasmejane i raspoložene

  • 11
Lepa Brena, Mirjana Antonović i Aleksandra Prijović Lepa Brena, Mirjana Antonović i Aleksandra Prijović, Foto: ATA Images

Mirjana Antonović danas je sa sinom Devinom došla u Palatu pravde povodom ročista zakazanog sa Miroslavom Ilićem povodom dokazivanja očinstva. Ilić se ponovo nije pojavio u zakazanom terminu, što je bilo očekivano razočarenje za Mirjanu. Ipak, njena prijateljica, folk zvezda Lepa Brena, odlučila je da joj skrene misli sa slučaja kojim se bavi već godinama.

Naime, Lepa Brena i njena snajka Aleksandra Živojinović, zvana Prija, izvele su Mirjanu u pozorište, a gledale su, ni manje ni više, nego predstavu o folk zvezdi.

Brena je dovela Mirjanu u Bitef teatar, gde se večeras igrala predstava "Lepa Brena project".

Sudeći po fotografijama, pevačice i njihova prijateljica Mirjana bile su nasmejane i raspoložene, a nakon predstave izašle su sa širokim osmehom iz sale, te ćaskale o onome što su upravo odgledale.

Podsećamo, Brena je dugogodišnja prijateljica Mirjane Antonović i prva joj je dala javnu podršku kada je pokrenut slučaj sa Miroslavom Ilićem, sa kojim Mirjana tvrdi da je dobila sina Devina.

Inače, Antonovićeva je jutros neposredno pred ulazak u sudnicu u kratkom razgovoru s novinarima istakla da se nada pozitivnom ishodu.

- Očekujem pobedu i znam da se Miroslav neće pojaviti danas. Samo želim da se ova agonija što pre završi - rekla je Mirjana.

Video: Ekskluzivna ispovest Mirjane Antonović, žene sa kojom Miroslav Ilić ima vanbračnog sina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbbgd

    9. april 2021 | 08:16

    Taj dečko Devon ima oca u USA koji ga je priznao za svog sina i dao mu prezime. Zašto ta žena nije ranije pokrenula pitanje očinstva i zašto toliko insistira na tome kad Miroslav to ne prihvata. Očigledno je u pitanju isključivo novac i ništa drugo. Mene da otac ne želi ne bih ga nikada niti jurio niti pogledao. Jednostavno ne bi postojao za mene a ocem bi smatrao čoveka koji me prihvatio, odgajio i iškolovao.

  • Ogi

    9. april 2021 | 08:15

    Svaki covek treba da je ponosan sto je saznao da ima dete a ne da se krije u misiju rupu .A ako vec nece da se pojavi postoji i neki sluzbeni put da se ubrza takav postupak .Takvi muskarci ne zasluzuju paznju niti da imaju uopste nekog za svaki prezir i osudu su.

  • Cobi

    8. april 2021 | 23:42

    Ova Brena ko vegeta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA