"Nisam imala vrat, a ruke su mi bile kao butine": Evo kako je Tijana Dapčević smršala čak 45 kg

- Svi treba da se hranimo bez šećera, brašna i mleka - rekla je pevačica

  • 2
Tijana Dapčević Tijana Dapčević, Foto: ATA images

Tijana Dapčević je ispričala da se u periodu kada je bila trudna ugojila 45 kilograma i da je pred porođaj imala 115 kilograma.

Ona je dodala da je osećala glad maltene 24 sata dnevno, i da je često posezala za nezdravom hranom.

- Bukvalno sam nosila još jednu osobu u sebi. Nisam imala vrat, a ruke su mi bile kao butine. Tada sam rešila da uradim nešto po tom pitanju. Međutim, počela sam da mršavim tek kada sam shvatila da meni ne treba nikakva dijeta, nego da promenim način života. Mi žene imamo neverovatnu blokadu u glavi kada se pomene reč dijeta. Tada mislimo samo o hrani i o tome šta ćemo da jedemo, a šta ne smemo - rekla je pevačica za Hit.

Tijana, kako se navodi, dan započinje ovsenim pahuljicama sa čijom i crvenim voćem, za ručak obično jede ćuretinu s povrćem, a za večeru brancin ili oradu uz salatu.

- Imala sam krizu u početku, ali sam dala sve od sebe da izdržim. Svi treba da se hranimo bez šećera, brašna i mleka. Tako ćemo doći do željene kilaže, međutim, kao i ostale žene i ja se često opustim pa se ugojim - rekla je Tijana, kojoj je cilj da smrša još devet kilograma.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🍇🍇🍇

    9. april 2021 | 10:58

    Treba sve da jedemo ali umjereno. I treba biti fizicki aktivan. Ali ne, stoka hoce da smaze cijelu cokoladu odjednom a onda bude na dijeti narednih 20 dana da to izbije. A to ne najgore za organizam. Sve treba unositi ali umjereno i fizicki biti aktivan, kretati se. Aj zivi i zdravi bili. 🍎

  • XY

    9. april 2021 | 12:23

    Ako ćemo svi da se hranimo bez šećera, brašna i mleka, kako preporučuje Tijana, onda smo ga mi obrali bostan, nećemo smeti da sejemo suncokret, žito, nećemo držati krave i ugusicemo se od korova i trave. Ili ćemo mi pasti travu. Glup ti je savet i muka mi je od svakodnevnih saveta šta jesti a šta ne da bi bili zdravi. Moja majka je do 93, god. jela šta je htela, bila vitka, nikad debela, zdrave pameti, kao u mladosti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA