≫ 

Lepa Lukić slomljena od tuge jedva stajala na sahrani svog prijatelja i kolege Tozovca

Njenu bol i suze koje je lila ni maska koju je sve vreme nosila nije uspela da sakrije

  • 7

Pevačica Lepa Lukić nije mogla da zadrži suze i tugu tokom sahrane njenog višedecenijskog prijatelja i kolege Predragu Živkoviću Tozovcu.

Lepa je i na komemoraciji sve vreme plakala, dok je Kombank dvoranom odzvanjala pesma "Prazna čaša na mom stolu", jedan od najvećih hitova čuvenog pevača, a na groblju je jedva stajala.

Pevačica se slomljena od bola gušila u suzama, neutešna zbog gubitka velikog prijatelja nije mogla da prestane da plače.

Njenu tugu i suze koje je lila ni maska koju je sve vreme nosila nije uspela da sakrije, a na rukama je imala i rukavice kako bi se zaštitila od opakog korona virusa.

Uz Lepu je sve vreme bila njena koleginica, a kuma pokojnog Tozovca, pevačica Merima Njegomir.

Podsetimo, Predrag Živković Tozovac preminuo je 6. aprila u 86. godini, a sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Brojne kolege došle su da se oproste od Tozovca i odaju mu počast, a među njima su, pored Lepe Lukić, i Željko Joksimović, Neda Ukraden, Snežana Babić Sneki, Ana Bekuta, Merima Njegomir, Saša Matić i mnogi drugi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA