≫ 

Ništa od mirenja, Baka Prase poludeo zbog Nixinih izjava o ženama: "Ne mogu da verujem da priča ovo"

- Strašne stvari se dešavaju, pogotovo sada kada čitamo o silovanim ženama i on ovako da priča - rekao je Ilić

  • 5
Nikola Jovanović Nixa Zizu, Baka Prase

Nikola Jovanović Nixa Zizu, Baka Prase, Foto: Instagram/nixazizu89, ATA Images

Jutjuber Nikola Jovanović, poznatiji kao Nixa Zizu, gostovao je nedavno u emisiji na televiziji Hype, gde je, između ostalog, izjavio da su žene "same krive ako ih neko siluje, jer su same ušle muškarcu u kola ili stan".

Zbog sramotnih stavova o ženama, voditeljke Milica Vukliš i Jovana Andrejić su napustile studio, a veliki broj javnih ličnosti je reagovao povodom njegovih skandaloznih izjava. Među njima je sada i Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase.

Baka je snimio video u kojem je "secirao" Jovanovićeve izjave i reagovao ili šokom ili smehom "ne verujući da je ovako nešto moguće".

- Strašne stvari se dešavaju, pogotovo sada kada čitamo o silovanim ženama i on ovako da priča - rekao je Ilić u jednom trenutku, a onda šokirano rekao da je izjava "da je jači od žene i da može da je polomi" bolesna.

Baki je zasmetala i njegova izjava da devojka ako uđe u kola zna se šta je sledeće.

- Ušla je u kola jer hoće da se provede, jer joj se sviđaš, hoće da bleji i ti je siluješ i šta, kao je*iga, ušla si, nisam te naterao!? Ja ne mogu da verujem da on priča ovo. Žene se ne gledaju kao objekat, ovo je divljačko, primitivno razmišljanje. Svi znate da sam imao svađe sa njim i nedavno sam ga zvao da snimimo klip zajedno, da se mirimo, ali sada, posle ovoga, ne bih s njim snimio klip ni kako idemo do prodavnice! - rekao je Baka.

Video: Paula morala da objasni Zadrugarima da li je bila u intimnoj vezi sa Bakom Prasetom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA