≫ 

Trudna Luna u majici sa ogromnim dekolteom: Svi gledaju u njene grudi i komentarišu jedno

Đoganijeva broji sitno do porođaja

  • 85
Luna Đogani

Printskrin: Instagram/luna_djogani

Luna Đogani broji sitno do porođaja, a na novim fotogrfaijama istakla je trudnički stomak i bujni dekolte koji je izazvao veliku pažnju njnih fanova.

Đoganijeva je pozirala bez trunke šminke u krem majici na bretele ispod koje, kako izgleda, nije imala brus, pa je njen dekolte bio u prvom planu.

- Trudničko raspoloženje - napisala je Đoganjeva uz fotografije koje su izazvale brojne reakcije njenih fanova, kojima su očigledno njene grudi zapale za oko.

Kao što se svim ženama dešava u trudnoći, tako su i Lunine grudi veće nego inače, pa njeni fanovi komentarišu da su ogromne, posebno u ovoj kombinaciji koja ih je istakla.

"Luna, predivna si trudnica!", "Prelepa si, grudi su ti ogromne", "Luna, sijaš, a grudi samo što ne puknu", "Uživa u trudnoći, ali ne mogu da ne primetim grudi","Manekenku rađaš, vidim već", neki su od komentara.

Inače, Luna i Marko odlučili su da svojoj naslednici daju ime Mia, a kako izgeda Đoganijeva u izazovnoj kombinaciji koju svi komentarišu, pogledajte u galeriji u nastavku.

Video: Luna okačila snimak u nikad viđenom izdanju: Volim što mi zavidite

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    9. april 2021 | 21:41

    Ne znam sta vam je ovde prelepo. Devojka je izoblicena u faci jos od treceg meseca. Izgleda kao da je cela kosnica izujedala bas pred slikanje.

  • Zis

    9. april 2021 | 23:10

    Sta je bre lepo na ovoj zeni.

  • Anci

    9. april 2021 | 20:01

    Neki dan sam je srela, Boze oprosti, Gagi je lepsi od nje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA