≫ 

Zbog ove fotografije mnogi su posumnjali da je Rada Manojlović u drugom stanju: Evo šta ona kaže

Pevačica se oglasila i progovorila o trudnoći o kojoj svi pričaju

  • 3
Radmila Rada Manojlović

Rada Manojlović; Foto: ATA Images

Nakon što su isplivale fotografije Rade Manojlović na kojima, kako mnogi komentarišu, izleda kao da je u drugom stanju, pevačica se oglasila.

Naime, na njenim fan stranicama pojavila se fotografija na kojoj se pevačica drži za stomak, pa su fanovi pisali da izgleda "kao da je u početnom stadijumu trudnoće", a Rada je otkrilada li je to istina.

- Ma kakvi, slike ja od pre Hrista, još od 2017. Ja mislim kad sam bila u Sarajevu na nastupu. Takva je haljina - rekla je Manojlovićeva za "Srbiju danas".

Pevačica je već dugi niz godina u vezi sa pevačem Harisom Berkovićem, ali svoju vezu ne žele javno da eksponiraju, a njen bivši dečko Milan Stanković i dalje je solo igrač ili se var vešto krije.

O bivšoj vezi nikada nije puno pričala, a Manojlovićeva je tek nedavno progovorila o tome šta je bio okidač da ona i Milan raskinu.

- Naš odnos je uvek bio super. Samo nije bio super onda kada smo raskidali - našalila se Rada.

 

- Tu smo se malo svađali, ali smo u poslednjih deset godina u korektnim, mogu čak da kažem i u prijateljskim odnosima. Znam da mi on misli dobro, a čak od njega i potražim savet kada su u pitanju nove pesme, kao i on od mene, naravno - priznala je pevačica nedavno za "Idj".

Video: Rada Manojlović: Boban je video mnogo golih koleginica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirjana

    10. april 2021 | 17:33

    Rado vreme ti ja da budes majka. Sta razvlacite tu vezu ako se volite.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA