≫ 

Suzana otkrila zašto je kod supruga samo 7 dana mesečno: "Nisam neka domaćica, pa da sedim kod kuće"

Bez obzira što je zbog pandmije putovanje komplikovanije u odnosu na pre, voditeljka je otkrila da ona svakoga meseca ide u Grčku kod svog supruga Tomice

  • 9
Suzana Mančić Foto: ATA Images

Voditeljka Suzana Mančić osvrnula se na celokupnu situaciju sa korona virusom, ali je istakla da ona uspeva da nađe rešenje.

Naime, ona je istakla da iako je vreme teško, mora se uvek naći vreme za pozitivne misli, šalu i smeh.

- Ova situacija sa koronom će trajati ko zna koliko, možda još dve godine, a možda još 5 godina. Pa sad, ako treba da pomremo svi odmah... Treba lepo da se živi. Treba da se uvek nađe razlog za lepu reč i za smeh - istakla je Suzana za Toksik Tv.

Bez obzira što je zbog pandmije putovanje komplikovanije u odnosu na pre, voditeljka je otkrila da ona svakoga meseca ide u Grčku kod svog supruga.

- Svakog meseca sam ja u Atini, sedam dana. Tih 7 dana je i previše jer je sve zatvoreno, zato što sam ja zatvorena u kući, zato što moj muž radi i on ode ujutru, vrati se uveče, a ja sedim kao domaćica. Ja baš nisam neka domaćica i da sedim kod kuće. Nemam drugarice da idemo na kafu, kao što imam ovde. Vrlo je tužno u Grčkoj - priznala je Suzana. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Silvija

    10. april 2021 | 20:49

    Domacica nisi,zena mu nisi ?Mislis da je on vanzemaljac pa nema osecanja,radi,sam je ,dolazis na sedam dana u posetu a zasto? Da ga opomenes da je ozenjen ,podelis krevet sa njim ,pokupis mu pare ,vracas se u Beograd i izigravas udatu damu,Zeno pusti ga na miru ,ostani u Beogradu ,tu je tvoje mesto da ostanes zauvek usamljena,

  • Memorija pamćenja

    10. april 2021 | 21:38

    Zar se taj njen tobožnji muž ne zove Simica? Otkud sad Tomica? Baka laže ni Boga se ne boji.

  • Rade

    10. april 2021 | 20:50

    Nasla pa zasla! On nije normalan kad na to pristaje. Sta ce mu zena koja ga uvece ne doceka kod kuce.Jos 7 dana u mesecu... kakav je to brak???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA