≫ 

Goca ljuta na Mirka, došla od majke i u kući je zatekao haos: "Snajka mi je pobacala pola stvari"

- Ovde me je dočekao haos. Sve vrvi od majtora, a ja moram da se čuvam korone zbog majke, pa kad bih joj i to prenela, ubila bih je - rekla je Goca

  • 14
Goca Božinovska, Mirko Šijan Bojana Rodić

Printskrin: Telegraf, Foto: Instagram/bojana__rodic

Popularna pevačica Goca Božinovska ljuta je na svog sina Mirka Šijana, jer ju je nakon boravka kod majke u Kraljevu, pri povratku u Beogradu, u porodičnoj vili sačekao haos.

Naime, Mirko u jeku pandemije renovira gornji sprat vile u Surčinu, pa joj je kuća puna majstora i postoji rizik da se zarazi korona virusom, a to bi bilo opasno zbog njene bolesne majke i trudne snajke Bojane Rodić.

- Došla sam iz Kraljeva da se malo odmorim . Ovde me je dočekao haos. Sve vrvi od majtora, a ja moram da se čuvam korone zbog majke, pa kad bih joj i to prenela, ubila bih je. Ljuta sam malo na Mirka što je toliko požurio sa tim renoviranjem. Sav živi nameštaj su izbacili. Sve novo kupuju, kreče u neke druge boje - rekla je Goca.

- Sad kada znaju da će biti dečak, mogu da krenu i sa sobom za bebu. On želi da menja i spavaću sobu, hoće da budu u sobi koja gleda na bazen. Ma rekla sam mu: "Uzmi bre koju hoćeš, što me zapitkuješ!" Ne mešam se ja njima ni u šta - ispričala je Goca.

Pevačica je, kako je rekla, zbog trudne snajke ostala bez pola garderobe u ormaru. Bojana joj je pomogla da raspremi stvari, a kako joj je sugerisala, tako je Goca bacila dosta garderobe.

- Ajde kad sam već došla kući da malo orman sredim. Izvadim stvari, a Boka mi kaže: "Šta će vam ovo, šta će vam ovo, šta čuvate?!" I ja tako pola ormara bacim. Onda neke stvari od ćerki Zorane i Jelene što ne nose, takođe smo izbacile i napravile gomilu - rekla je pevačica za "Star".

Video: Bojana Rodić snimila deo imanja i vile Mirka Šijana u Surčinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bby

    11. april 2021 | 12:31

    Gospode sta iva prica za novine

  • TOLE

    11. april 2021 | 12:30

    Tako se neobrazuju djeca, naucis ih da nesto sami zarade a roditelj ih pogura sa svojim dinarom onoliko koliko im fali.

  • Joca

    11. april 2021 | 17:05

    Ne mogu da verujem da su to uradili!! Kriminal! Ja bih se odmah iselio iz kuće ne bih to mogao da trpim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA