Ani Ivanović se tokom treninga podigla majica - na stomaku trbušnjaci: "Ne mogu da odvojim pogled"

Ana je pokazala zašto važi za jednu od najlepših i najzgodnijih Srpkinja

  • 5
Ana Ivanović Foto: Instagram/anaivanovic

Bivša teniserka Ana Ivanović (33) redovno trenira i vodi računa o svom izgledu, što se jasno vidi po njenoj figuri koja je oduševila i izavala rekciju mnogih.

Ana pokazala kako izgleda deo njenog treninga, a kako joj se podigla široka majica jasno se video ravan stomak i isklesani trbušnjaci, pa ne čudi što mnogi smartaju da je ona jedna od njazgodnijih i najlepših Srpkinja.

- Male navike u kombinaciji sa dugoročnim fokusom na kraju oblikuju uspehe o kojima sanjate. Shvatili ste! - poručila je Ana i dala savet kako do uspehu koji sanjate.

"Ne mogu da odvojim pogled od ove fotografije", "Lepo rečeno, Ana", "Predivno izgledaš, vidi se da treniraš", "Kakvi trbušnjaci, ko bi rekao da si dva puta proodila", "Prelepa si i prezgodna", samo su neki su od komenetara.

Podsetimo, Ana je pet godina u skladnom braku sa fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, njih dvoje su 2018. godine dobila sina Luku, dok su već naredne dobili još jednog naslednika Leona.

Kakao izgleda Ana tokom treninga i čime je to oduševila mnoge (2. fotografija), ali i još neke njene fotografija, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Znate me

    11. april 2021 | 13:07

    Dvoje dece a izgleda kao devojka! Bravo Ana 🌹🌹🌹

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA