≫ 

Glumica prvi put pokazala trudnički stomak: Sve je raznežio gest njenog sina, zvezde "Južnog vetra"

Glumica je u razmaku od pet dana saznala da je pozitivna na koronu i da je u drugm stanju

  • 1
Nada Macanković Janjić, Milutin Janjić

Foto: Instagram/nadamacankovic

Glumica Nada Macanković oporavila se od korona virusa i prvi put pokazala kako izgleda u drugom stanju, a sve je raznežio prizor kada trudnički stomak ljubi njen naslednik, mladi glumac Milutin Janjić.

Nada je pozirala sa sinom u šarenoj širokoj košulji dok joj je on u naručju, ali i dok je ljubi u stomak, a prizor trudne glumice i njenog sina izazvao je oduševljenje njenih pratilaca.

Milutin je zvezda filma i serije "Južni vetar" i publika ga obožava, a igra  Luku, sina Miloša Bikovića, odnosno Maraša i Jovane Stojiljković, osnosno Sofije.

Podsetimo, Nada je u razmaku od pet dana saznala da je pozitiva na koronu, kao i da je u drugom stanju, a ranije je istakla da se ona i njen suprug, ali i njen naslednik raduju proširenju porodice.

- Mene je jako iznenadila trudnoća jer se javila u trenutku kada sam bila pozitivna na koronu. Uradila sam test na koronu i posle pet dana uradila sam test na trudnoću. I na jednom i na drugom sam bila pozitivna. (smeh) Bilo mi je stresno u početku jer nisam znala da li će sve biti u redu, da li će opstati - rekla je ranije glumica.

Milutin se jako raduje. On jedva čekaDugo je on to želeo i tražio. I mi smo dugo želeli, baš se radujemo! - istakla je Nada ranije.

Video: Ivan Mihailović nam je otkrio sa kojim kolegom je bio na korak od privođenja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA