Milica Pavlović napravila šou u Crnoj Gori! Zabavljala decu i prolaznike, ispunjavala muzičke želje

Osmeh koji je na njenom licu i sreća, pevačica nije zadržala samo za sebe, već je rešila da sve podeli i sa turistima, prolaznicima, kao i ljudima u rizortu u kojem je boravila

  • 9

Mlada zvezda Milica Pavlović nedavno je zbog potrebe snimanja jedne reklame boravila u Crnoj Gori, a nekoliko dana iskoristila je i da odmori i uživa.

Osmeh na licu i radost pevačica nije zadržala samo za sebe, već je rešila da sve podeli i sa turistima, prolaznicima, a najviše decom, u rizortu u kojem je boravila.

Naime, na snimcima koje donosimo vidi se kako u jednom od snimaka pevačica zabavlja decu koja prolaze pored nje, dok peva numeru "Glavo luda" po želji dečaka koji je upravo tu pesmu i tražio.

Pevačica i njeni prijatelji istoga trenutka su uglas počeli da pevaju i tapšu uz čuvenu pesmu legendarnog Zdravka Čolića.

Kako se Pavlovićeva ludo provodi i uživa u Crnoj Gori, pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Buljko

    11. april 2021 | 21:46

    Ovu mučenicu kada vidim bude mi je nešto mnogo žao....sva je usiljena,glumata,netalentovana,ružnjikava prilično .... ako je ona jet-set ja sam princ od Monaka

  • Vodolijax

    11. april 2021 | 21:29

    Šta se mene tiče posle njenog viđenja Kosovke devojke ona može da ode i u Hrvatsku pa da i tamo zabavlja prolaznike....ako joj bude lepo može i da ostane tamo.......

  • nna

    11. april 2021 | 22:08

    Nisko spala👎👎

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA