Miki Manojlović: Jedni te isti glumci šetaju iz serije u seriju, više i ne znam šta gledam

- Nisam producent i samim tim ne znam odakle uopšte stiže sav taj novac za realizaciju tih serija u Srbiji - rekla je Branka Katić

  • 8
Predrag Miki Manojlović Predrag Miki Manojlović, Foto: Nikola Tomić

Glumac Predrag Miki Manojlović iskreno je izneo svoje mišljenje o produkciji u Srbiji danas, te glumce koji se smenjuju iz serije u seriji, što ga zbunjuje.

Miki trenutno snima film i TV seriju "Trag divljači" Nenada Pavlovića, a nedavno je završio film i mini seriju "Bilo jednom u Srbiji" Petra Ristovskog.

- Smatram da nije nimalo dobra tolika produkcija serija danas. Uzroke tolikog snimanja ne znam, mogu samo da naslutim. Kada upalite televizor i menjate kanale, vidite jedne te iste glumce kako se šetaju iz serije u seriju. Onda više i ne znam šta gledam - objasnio je glumac za "Tanjug".

I glumica Branka Katić gvorila je o ovoj temi i priznala da je pomalo zatečena tolikim brojem domaćih TV serija, što se do sada nije dešavalo u Srbiji.

- Sve liči na izuzetan fenomen. Nisam producent i samim tim ne znam odakle uopšte stiže sav taj novac za realizaciju tih serija u Srbiji. Ali, ono što sigurno znam jeste da je najvažnije u ovom poslu da imamo dobar scenario. Kada se to postigne, onda je serija uspešna i sve ima smisla - rekla je Branka Katić.

Glumica Ana Franić jedina ima stav da je nova era serija nastala iz razloga što su producenti otkrili način da se najbrže i najbolje može zaraditi upravo od proizvodnje i kasnije prodaje igranih serija.

- Prisutna je ta zakonitost danas da se novac od serija mnogo bolje i brže vraća nego što je to slučaj sa filmovima. Otud toliko serija na različitim tv kanalima u Srbiji - kazala je Ana Franić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ?

    12. april 2021 | 12:57

    Em setaju iz serije u seriju (koje su grozne) jos i neznaju da glume. Ove nove generacije glumaca nisu ni za cirkus.

  • Dana

    12. april 2021 | 12:40

    Secam se vremena kada se doticni gospodin setao iz filma u film pa smo mi ipak znali sta gledamo. Mozda je malo i do njega...

  • Možda

    12. april 2021 | 13:39

    Možda neki,, kontraverzni biznismeni" peru neki novac, dosadila im građevina, pa im nisu bitni ni tema ni glumci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA