≫ 

Pevačica o borbi za potomstvo: "Do poslednjeg daha neću odustati, čuda su moguća!"

- Imala sam u planu da idem u Prag, ali do realizacije nije došlo zbog sveobuhvatne kliničke slike - rekla je pevačica

  • 5
Sanja Maletić Foto: Facebook/Sanja Maletić

Pevačica Sanja Maletić poslednjih godina retko se pojavljuje u javnosti, a sada je otvoreno pričala o borbi za potomstvo i bolesti sa kojom se suočila.

Sanja je zbog zdravstvenog stanja bila sprečena da ode u Prag na vantelesnu oplodnju, a već godinama ima problem sa štitnom žlezdom i ističe da je njena borba sa zdravljem svakodnevna.

- Ova tema jeste osetljiva ali dok god je pitanje na tu temu pristojno sama tema nije neprijatna. Imala sam u planu da idem u Prag, ali do realizacije nije došlo zbog sveobuhvatne kliničke slike koja mi u tom momentu nije bila dobra. Do poslednjeg daha neću odustati. Čuda su moguća - rekla je pevačica.

- Teška je to bolest. Kada još dobiješ i autoimunu bolest Hašimoto gratis, onda tek postaje zanimljivo. Borba je svakodnevna i nema pauze. Menjam se kao i svi mi. Dobila sam koji kilogram više, ali ne muči me. Ako je išta dobro donela ova prinudna pauza u mom poslu to je da se u zdravstvenom smislu osećam bolje. Odmorna sam - rekla je Sanja.

Kao i svi muzičari, i Sanja ne radi zbog pandemije korona virusa, ali se ne žali na finansijsku situaciju i krizu, jer ima svoj privatni biznis.

- Na sreću, nije mi potrebna pomoć. Živim dostojanstveno. Zadovoljna sam onim što imam i zahvalna Bogu na svakom novom danu. Firma koju imamo dobro posluje. U mojoj kući žive vredni i radni ljudi. Raditi se mora. Od gledanja u vedro nebo i kukanja nema hleba - rekla je Sanja za portal Espreso.rs.

Video: Bivša žena Silvestera Stalonea se porodila u 55. godini, pa poručila: Verujte u čuda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tresnjin cvet

    12. april 2021 | 19:15

    Srecno 🍀

  • Душан Краишник Бања Лука

    12. april 2021 | 19:10

    Сања Само вјерујте ... стрпљење и без потреса Сретно

  • Kića

    12. april 2021 | 19:44

    U ala si se nafrakala!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA