≫ 

Mirko Šijan se oprostio od bake: Zasmejavao ju je šaljivim plesom koji je nakon njene smrti tužan

Gocina majka preminula je nakon duže bolesti

  • 6

Majka pevačice Goce Božinovske, Radmila, preminula je danas, 12. aprila nakon duge i teške bolesti, a Gocin sin Mirko Šijan potresnom objavom oprostio se od pokojne bake.

Mirko je na svom Instagram profilu prvo objavio fotografiju svoje bake i napisao: "Počivaj u miru, bako", a zatim je podelio dirljiv snimak koji je rastužio mnoge.

Naime, on igra ispred bake kako bi je oraspoložio, a uz to stoji tekst: "Mirko zabavlja baku" i emotikon srca koje je puklo.

Podsetimo, pored Mirka i Gocine ćerke, Zorana Šijan i pevačica Jelena Vučković, potresnim objavama oprostile su se od bake Radmile.

- Moj dobri anđele, zbogom. Hvala ti na najlepšem detinjstvu - napisala je Jelena Vučković uz fotografiju na kojoj drži baku za ruku.

- Na bakin krevet sleteo leptir: Kažu da je to duša, čudno da dođemo ovde i da nas ne dočekaš sa kolačima na šporetu. Nedostajaćeš nam - napisala je Zorana Šijan.

Inače, Goca je bila veoma vezana za majku i poslednjih meseci je brinula o njoj i boravila u Kraljevu, kako bi provela što više vremena sa njom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    12. april 2021 | 23:28

    Veoma bitna vest.

  • Surcinac

    12. april 2021 | 23:13

    Kako ces sad da se ozenis...ccc

  • Др

    13. april 2021 | 06:52

    Ух, бре, прецепих се од жалости! Престаћу да даље пишем, јер онда сигурно нећете објавити!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA