≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Glumac iz "Kalkanskih krugova" radi u restoranu kao kuvar, a na ruci ima istetoviranu svinju

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Imam svoj restorančić već šest godina. Mali jedan štek koji je zavučen, gde dolazi ekipa koja hoće da se izdvoji, odmori. Vlasnik sam i glavni kuvar, a često i jedini radnik - otkrio je srpski glumac za medije

  • 5
Jakov Jevtović Jakov Jevtović / Printskrin: Youtube/NOVA S

Srpski glumac Jakov Jevtović (40) je poslednjih nekoliko nedelja dobijao brojne pohvale za ulogu Vuka u seriji "Kalkanski krugovi", a osim glumom, Jakov se bavi i kuvanjem i ugostiteljstvom.

Naime, glumac ima svoj privatni biznis - vlasnik je restorana, u kom i sam radi kao kuvar.

Zanimljivo je i to što Jakov na ruci ima istetoviranu - svinju!

- To je jako interesantno. Imam svoj restorančić već šest godina. Mali jedan štek koji je zavučen, gde dolazi ekipa koja hoće da se izdvoji, odmori - započeo je Jakov.

- To je kuvanje za ekipu, drugare. Vlasnik sam i glavni kuvar, a često i jedini radnik. Nekad imam momka koji pomaže. U pitanju je italo-američka hrana - dugo pečena mesa, sendviči, a naučio sam da mesim i testo - rekao je Jakov za "Kurir".

- Meni je to mnogo interesantno, jer mi daje drugu vizuru životnu - gde, kada ne snimam, onda ne čekam sledeći projekat, već radim to što volim. S druge strane, isto je finansijski jako potentno. Meni ta ulična priča, u pozitivnom smislu, jer je restoran ulica, daje veliki izvor informacija i inspiraciju za likove koje ću tumačiti - dodao je on.

Jakov se osvrnuo i na svoju ulogu u "Kalkanskim krugovima".

- Reditelj Milan Karadžić i ja znamo se baš jako dugo. On je prvi reditelj s kojim sam radio još u pozorištu "Boško Buha" 2004. godine, u predstavi "Pinokio". Sada sam prvi put snimao s njim. Najbolje iskustvo i utisak sa snimanja je taj krajolik u kom smo snimali. To je Bukulja, iznad Aranđelovca - stvarno se vidi koliko nam je lepa zemlja - rekao je on.

- Uglavnom igram neke negativce. U principu, to je klasika. Moj najveći utisak vezan za ovu seriju je fotografija i direktor fotografije, koji je uradio baš ozbiljan posao. Mnogo mi je prijalo što sam snimao van grada, voleo bih da me u budućim projektima kači sve što je izvan ove urbane sredine - onda spojiš lepo i korisno - zaključio je glumac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA