Koncert na neverovatnoj lokaciji: Angellina večeras u 21h na YOUBOXU

Mlada i talentovana zvezda u usponu, Angellina, imaće koncert večeras u 21h ekskluzivno na YOUBOX striming platformi. Zavodljivog glasa i upečatljivog stila, po prvi održaće online koncert i to na kakvoj lokaciji- u Resavskoj pećini

  • 2
Angellina Foto: YouBox

YOUBOX je već navikao svoju publiku na iznenađenja, sa tim se složila i Angellina, tako da nas večeras očekuje neverovatan nastup o kojem će sigurno još dugo pričati.

Od kako se pojavila na sceni, Angellina pleni harizmom, a jedinstveni muzički pravac po kojem je prepoznatljiva doprineo je da postane jedan od najslušanijih izvođača na našim prostorima.

Angellina Foto: YouBox

"Pile moje", "Sijam", "Budi u blizini", "Potez loš", "Gad", "Ko si ti ustvari", samo su neki od hitove koje će večeras svi YOUBOX gledaoci moći da čuju. Pored toga, na Angellininom repertoaru naći će se i razne obrade kako domaćih, tako i stranih hitova.

Najveće muzičke zvezde sa naših prostora, neočekivane lokacije i direktna komunikacija sa publikom doprineli su da YOUBOX postane najviše puta skinuta muzička aplikacija u regionu sa preko 400.000 registrovanih korisnika.

Prva domaća striming platforma dostupna je za preuzimanje potpuno besplatno svim Huawei, Android i IOS korisnicima na App Gallery, Google Play prodavnici i App Store-u.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA