Anastasija "žari" Meksikom u minijaturnom bikiniju, na luksuzno letovanje dala 15.000 evra

Anastasija je u Meksiko otputovala sa drugaricama, a odsele su u mestu Tulum, i to u luksuznom hotelu gde borave holivudske zvezde

  • 2
Anastasija Ražnatović Anastasija Ražnatović, Printskrin: Instagram/raznatovicanastasija

Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović trenutno boravi u Meksiku, gde uživa na odmoru sa drugaricama. Ona svakodnevnim objavama pokazuje u kakvom raju se nalazi, a sada je oduševila zanosnom figurom u kupaćem kostimu.

Anastasija je već dobila preplanuli ten, a u minijaturnom zelenom bikiniju istakla je svoje obline zbog kojih komplimente neprestano dobija.

Pozirala je naslonjena na drvo dok sedi u pesku u više različitih poza. "Boginjo", "nestvarna si", "zgodna"... su samo neki od komentara ispod njene objave.

Njena objava je dobila za kratko vreme oko 43.000 lajkova.

Kako Anastasija izgleda u bikiniju, pogledajte u galeriji:

Kako izvor za "Kurir" navodi, Ražnatovićeva je morala da izdvoji pozamašnu sumu za letovanje na egzotičnoj destinaciji.

Anastasija je u Meksiko otputovala sa drugaricama, a odsele su u mestu Tulum, i to u luksuznom hotelu gde borave holivudske zvezde. U pitanju je hotel koji nudi brojne mogućnosti, pa tako, pored bazena, ima i spa-centar, nekoliko barova, restorana, teretanu, mogućnost za brojne sportove, kao i privatnu plažu dugačku jedan kilometar. Naravno, i soba je luksuzno opremljena, ima pogled na Karipsko more i svoj izlaz na bazen, navodi "Kurir".

Ovakva usluga nije nimalo jeftina, a košta oko hiljadu evra po noći, zavisno od toga šta se odabere i koliko neko želi da mu soba bude luksuzna. Anastasiju će, ukoliko u Meksiku ostane deset dana, odmor koštati oko deset hiljada evra. Naravno, u to nije uračunata avionska karta i novac koji će tamo potrošiti na šoping i na izlete. Suma sumarum, minimum 15.000 evra, navodi pomenuti list.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Yes

    13. april 2021 | 14:38

    Kladimo se da ce sutra u Transilvaniju🤣🤣🤣🤣🤣🤣axaxaxaxaxaxaxaxa

  • Xaxa

    13. april 2021 | 14:35

    Jes,ako je ona dala te pare za slikanje u studiju ,onda😆😆😆😆😆

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA