≫ 

"Bog je preterao...": Ceca se u teškim trenucima požalila vladiki, a njegove reči dobro je upamtila

- Dešavale su mi se stvari u privatnom životu da sam bila na visinama oblaka, a znala sam i da budem na dnu - rekla je folk zvezda

  • 0
Revija Inverno Caldo Ceca / Foto: A. Nalbantjan

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović veoma je pobožna i posti sve velike postove i odlazi na pričešće. 

Društvenim mrežama kruži deo intervjua, kako se navodi, posle jednog koncerta, u kojem Ceca priča o teškim trenucima u životu i veri koja joj daje snagu. 

- Dešavale su mi se stvari u privatnom životu da sam bila na visinama oblaka, a znala sam i da budem na dnu. A čovek postane čovek kroz sve te prilike i neprilike koje ga zadese u životu. U stvari, tu vidi koliko je jak, koliko može da istraje - rekla je folk zvezda.

Ceca je potom otkrila koju rečenicu je prihvatila, a rekao joj je jedan vladika.

- Postoji jedna rečenicu koju sam prihvatila za istinitu. Jedan vladika mi ju je rekao. Ja sam se požalila da mi je jako teško i on je meni rekao: Svako od nas na rođenju dobije veličinu krsta i gospod Bog nikada ne pogreši. Ja sam mu rekla da je kod mene preterao, meni je kičma do poda. A ne, ne, on je nepogrešiv - ispričala je Ceca posle jednog koncerta.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA