≫ 

Ana Korać sva u zlatu! Glava veća od grudi, struk uzak kao ruka - kažu da se "zaigrala" u Fotošopu

Ana je na sebi imala zlatnu haljinu sa dubokim dekolteom i otvorenim leđima

  • 18
Ana Korać Foto: Instagram/ana_korac

Bivša rijaliti učesnica Ana Korać novim fotografijama iz Dubaija pokazala je zanosnu figuru, ali se našla i na meti kritika da preteruje sa Fotošopom.

Naime, Ana već neko vreme boravi na egzotičnoj destinaciji, a svakodnevno svoje pratioce počati vrelim kadrovima u bikiniju. Ovog puta Koraćeva je pokazala svoj stajling za večeru i luksuz u kom uživa.

Ana je na sebi imala zlatnu haljinu sa dubokim dekolteom i otvorenim leđima, a mnogi komentarišu da se bivša rijaliti učesnica "zaigrala" u Fotošopu.

Struk Koraćeve izgleda minijaturno, malo veći od obima njene ruke, a kada se uporedi veličina njene glave i grudi, njeni pratioci pišu da tu nema razlike, pa kritikuju Anu da je preterala sa obrađivanjem fotografija.

"Šta uradi od sebe, struk i ruka ti iste širine", "Preterala si sa Fotošopom, šteta, svakako si prelepa i prezgodna", "Glava manja od grudi, kako je to moguće", "Ana, nemoj da koristiš Fotošop, mnogo bolje izgledaš bez njega", "Pusti ljubomorne duše, prava si bomba", neki su od komentara.

Aninu fotografiju iz Dubaija, ali i još neke kadrove, pogledajte u galeriji u nastavku, pa procenite da li se bivša rijaliti učesnica "zaigrala" u Fotošopu.

Video: Ani Korać minijaturni bikini jedva obuzdao ogromne grudi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA