≫ 

Anastasija Ražnatović šuri spreda, a tek da vidite brutalne kadrove njene guze otpozadi

Mlada pevačica već nekoliko dana uživa u Meksiku sa drugaricama

  • 23
raznatovic anastasija Foto: Instagram/raznatovicanastasija

Popularna pevačica Anastasija Ražnatović iz Meksika raspametila je sve nikad bezobraznijim pozama i kadrovima svoje guze.

Anastasija je na odmoru sa drugaricama, a sudeći po objavama, one se odlično provode. Mlada pevačica je u crnom tanga bikiniju pozirala nalonjena na drvo, spreda ali i otpozadi.

Ražnatovićeva je mnogima raspalila maštu svojim preplanulim telom koje izgleda neverovatno, kao i bombastičnom zadnjicom koju je istakla u prvi plan, a poručila je: "Ovo nije takmičenje, dušo".

"od ovoga može da se dobije srčani udar", "Prelepa si i prezgodna, sve pohvale", "Kakva guza, bomba si", "Zapalila Meksiko", "Nemaš konkurenciju, predvno izgledaš", "Udaj se za mene, mala", neki su od komentera.

Podsetimo, Anastasija je u Meksiko otputovala sa drugaricama, a odsele su u mestu Tulum, i to u luksuznom hotelu gde borave holivudske zvezde. U pitanju je hotel koji nudi brojne mogućnosti, pa tako, pored bazena, ima i spa-centar, nekoliko barova, restorana, teretanu, mogućnost za brojne sportove, kao i privatnu plažu dugačku jedan kilometar.

Naravno, i soba je luksuzno opremljena, ima pogled na Karipsko more i svoj izlaz na bazen. Ovakva usluga nije nimalo jeftina, a košta oko hiljadu evra po noći, zavisno od toga šta se odabere i koliko neko želi da mu soba bude luksuzna. Anastasiju će, ukoliko u Meksiku ostane deset dana, odmor koštati oko deset hiljada evra. Naravno, u to nije uračunata avionska karta i novac koji će tamo potrošiti na šoping i na izlete. Suma sumarum, minimum 15.000 evra.

Video: Ponosna tetka Anastasija uživa u igri sa malim Željkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    14. april 2021 | 09:44

    I moja baba bi šurila sa ovoliko operacija..

  • Tara

    14. april 2021 | 08:40

    Presmesna je posle silnih estetskih zahvata,neko bi bio labud a ona donja crta proseka !

  • Tanja

    14. april 2021 | 08:32

    Nista posebno,pa cak i nakon brojnih estetskih zahvata!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA