≫ 

Prva slika Mikija Đuričića sa ćerkom Dunjom raznežila ljude

Iako je Miki Đuričić rekorder po pitanju broja rijaliti programa u kojima je učestvovao, on svoju porodicu drži daleko od očiju javnosti...

  • 3
Miki Đuričić Miki Đuričić / Foto: Nikola Tomić

Bivši učesnik "Zadruge" Miki Đuričić, postao je otac u avgustu prošle godine, a sada je isplivala njegova fotografija sa ćerkicom Dunjom.

Naime, na fotografiji se vidi Miki koji nosi svoju mezimicu u rukama. Iako je Miki rekorder po pitanju broja rijaliti programa u kojima je učestvovao, on svoju porodicu drži daleko od očiju javnosti.

Malo toga se zna o njegovoj izabranici, a on ne postavlja javno fotografije svoje ćerkice. Ipak, zna se da Đuričić i njegova partnerka žive zajedno u Kupinovu i da je ona prosvetni radnik.

Na fotografiji Miki pozira u maskirnoj trenerci, dok devojčica nosi žutu bluzicu i roze pantalone.

- Postao sam otac, jako se čudno osećam, pozitivno... Beba liči na mene, ista ja. Sada sam shvatio zbog čega nisam sve ove godine bio otac, samo razmišljam sad: "Kako će ona, šta će biti kada poraste", jako čudan osećaj. Razmišljaš deset godina unapred. Kad odem na roditeljski, ima da bude: "Došao deda" - rekao je Miki nedavno u jednoj emisiji i dodao da ćerkica skroz liči na njega.

Odmah nakon rođenja bebe i slavlja u Kupinovu prošle godine, Miki je izjavio:

- Srećan sam, već smo pravili jedno slavlje, a ovo je drugo, za familiju. Uzbuđen sam, do sada nisam mogao da vidim bebu. Danas izlazi, idem da vidim bebu. Gledam slike, onako... Još sam pod utiscima, još uvek to ne može da se objasni, opiše rečima. I mama i beba su dobro, sve je proteklo u najboljem redu. Beba je zdrava, četiri i po kilograma ima. Mama je super, dobro se oseća, srećna, zadovoljna... Kaže da beba samo spava i sisa, ne plače... Vidim i da je mama srećna i zadovoljna - rekao je Miki prošle godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA