Ovom Hrvatu Stalone duguje 200 dolara, Opra mu je pravila sendviče, a Švarceneger ga je razočarao

Lepa sećanja ga vežu za Saru Džesiku Parker i grupu "Lamb of God" koji su se pokazali kao ljubazni, otvoreni i prizemni

  • 0
Silvester Stalone, Opra, , Marijan Ceravac, Arnold Švarceneger Foto: Profimedia/Leon Bennett/Getty images , Tanjug/AP, Profimedia/Avalon Editorial, Printskrin: Youtube/RTL

Hrvatski rijaliti šou "Ljubav je na selu" počeo je da se emituje prošle nedelje, a jedan od kandidata je farmer Marijan Ceravac (69) rođen u Buzetu, čija je životna priča ravna holivudskim.

- Svi me podržavaju, a u nedelju je prvu epizodu gledalo celo selo. Neki su mi čak i kucali na vrata jer su hteli da se fotografišu sa mnom - započeo je svoju priču Marijan, prenosi 24sata.hr.

Devojkama uz njega neće biti dosadno, a uz ljubav i pažnju ponudiće im svoju životnu priču.

Marijan se rodio u Buzetu, ali vrlo brzo se odselio s roditeljima u Sloveniju. Nakon završetka škole, i kratkog radnog veka tamo, zaputio se 1968. u Ameriku.

- Šef u Sloveniji mi je rekao da je za mene samo kramp, lopata i kariola. Rekao je da neću nikad zaraditi ni za kilu bibera. Iz Amerike sam mu od prve plate poslao kilogram bibera s porukom i dao mu do znanja da mi ide bolje - priseća se farmer.

U Americi je s 25 godina radio u firmi gde je proizvodio mašine za popravke mostova. Radilo se o mašinama vrednim više miliona dolara. Godine 1993. odlučio je da postane vozač autobusa.

- Nakon što se firma za popravke mostova zatvorila, ostao sam bez posla. Nisam više želio raditi teške fizičke poslove, pa sam odlučio da se prekvalifikujem za vozača autobusa. Upoznao sam čoveka koji me pitao zašto se ne bih okušao u vožnji slavnih osoba u Kaliforniji. Poslao sam zahtev i dobio sam posao.

U svom specijalnom autobusu, koji je bio poput party limuzine, vozio je razne poznate face poput Grupe Poizon, BB KingaOpreSare Džesike Parker, Stalonea i Marlona Branda. Mnogi su ga oduševili, ali neki su ga nažalost i razočarali.

- Silvestar Stalone ostao mi je dužan 200 dolara kada sam ga vozio do jedne zgrade gde je hteo da se fotografiše. Švarceneger je okej, ali nije velik kao na televiziji - ispričao je Marijan.

Najlepše uspomene imao je sa Oprom, koju je dva dana vozio iz Bostona do Majamija.

- Išla je autobusom jer ne voli da leti. Bili smo dva vozača, a ona je bila jako ljubazna, dala nam je 500 dolara napojnice i napravila nam je sendviče - otkrio nam je.

Uz nju, lepa sećanja ga vežu za Saru Džesiku Parker i grupu "Lamb of God" koji su se pokazali kao ljubazni, otvoreni i prizemni. Marijan je najduže radio za B.B. Kinga, skoro dve godine.

- Razišli smo se nakon dve godine jer sam se posvađao s njegovim sinom, kojeg nisam podnosio. Bio je izuzetno bezobrazan i vikao je na mene. Kada sam rekao B.B. Kingu da odlazim, pozvao me u svoj penthaus i nudio mi 1.000 dolara da ostanem, ali sam ga odbio - rekao je.

Farmer je bio u braku tri puta, prvi put se oženio kada je tek došao u Ameriku.

- Bili smo zajedno dve godine, imamo i sina koji živi u Teksasu. Razveli smo se jer me varala sa komšijom, uhvatio sam ih u svom krevetu. U kontaktu smo, ali ne bih nikad živeo s njom - priznao je farmer.

Ljubav svog života upoznao je u kafiću u Njujorku. Radila je kao urednica New York Timesa i bila je jako sposobna, govori on.

- Napisala mi je na salvetu svoj broj i ime, ja sam joj prišao, pozvao na večeru i ostali smo 38 godina zajedno. Zvala se Rubi Moj Ji i zezao sam je da se zove moja - zaključio je farmer.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA