≫ 

Ko je kum Lune i Marka zbog kog odlažu venčanje? U rijalitiju pravio haos, sa voditeljkom ima dete

Posle razvoda nestao iz javnosti, ali očito nije gubio vezu sa prijateljem

  • 10
Marko Miljković Luna Đogani

Marko Miljković, Luna Đogani, Foto: Instagram/luna_djogani

Luna Đogani i Marko Miljković odgodili su navodno venčanje jer njihov kum Sava Radović ne može da dođe u Srbiju zbog korona virusa.

Sava je dobar drug Marka Miljkovića i njih dvojica se druže otkako su zajedno učestvovali u rijalitiju "Veliki brat", koji se emitovao kod krajem 2006. godine.

Upravo je Sava bio zvezda domaće verzije ovog rijalitija. On je ušao naknadno u kuću "Velikog brata", a tamo je važio za pravog šaljivdžiju.

Radović je uspeo da osvoji i tadašnju voditeljku rijalitija Irinu Vukotić koja se udala za njega. Par je dobio ćerkicu, ali njihov brak nije potrajao. Posle razvoda, Radović sa verenicom Željkom ima još dva sina.

Posle razvoda nestao iz javnosti, ali očito nije gubio vezu sa prijateljem. Sava je čak i bio podrška Marku kada je ulazio u "Zadrugu".

Veoma je aktivan na društvenim mrežama, a kako je jednom prilikom napisao, živi na relaciji Nemačka-Srbiji i ima svoju privatnu firmu.

Video: Luna okačila snimak u nikad viđenom izdanju: Volim što mi zavidite

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA