Pričalo se da su u lošem odnosu: Vanbračni sin iz Amerike oprostio se od Tozovca potresnom čituljom

Sin Mladen iz Kalifornije dao je čitulju svom ocu: "Otišao si bez poslednjeg zbogom..."

  • 1
Predrag Živković Tozovac Predrag Živković Tozovac, Foto: ATA images

Predrag Živković Tozovac sahranjen je krajem prošle nedelje u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, gde se njegovi vanbračni sinovi nisi pojavili. 

Naime, sin Svetozar, koji živi u Beogradu, na očev grob je došao dan posle sahrane, kako ne bi skretao medijsku pažnju na sebe.

Drugi sin Mladen, koji, prema pričanju izvora, nije bio u dobrim odnosima sa ocem, živi u Americi, i dao je čitulju svom ocu. 

"Otišao si bez poslednjeg zbogom. Zato je bol još veća, tuga za tobom beskrajna. Tvoj sin Mladen s porodicom iz Kalifornije".

Predrag Živković Tozovac navodno je mesec dana pre smrti napisao testament u kojem je sve ostavio supruzi Emiliji.

Oni su pre nekoliko meseci sklopili i građanski brak.

Početkom godine je rekao ženi da je pitanje koliko će još živeti i da zato mora da napiše testament. Emilija se nervirala što on priča takve stvari. Govorila mu je da je rano za to. Međutim, on je sam pozvao advokata i sve je završio neposredno pre svoje smrti. Rekao je ženi i njenoj ćerki Sanji, koju je voleo kao svoje dete, da je njegova želja da njima sve ostavi. Tražio je od njih da se brinu o nekretninama koje im ostavlja i da ne rasprodaju sve što je stekao. Sanja se tada rasplakala i rekla mu da je njoj najbitnije da budu svi zajedno - rekao je izvor za Informer.

Video: Sahranjen Predrag Živković Tozovac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA