≫ 

Slobi Radanoviću čupali kosu zbog problema sa sinusima: U Moskvi se lečio alternativnom metodom

- Sloba i Jelena već godinama imaju probleme sa sinusima i čestim glavoboljama - otkrio je izvor

  • 10
Slobodan Sloba Radanović, Jelena Đuričanin

Sloba i Jelena; Foto: ATA images

Pevač Sloba Radanović i njegova verenica Jelena Đuričanin navodno već duže vreme imaju problem sa sinusima, pa su probali i alternativne metode lečenja ove bolesti, kao što je čupanje kose, prenose domaći mediji.

- Sloba i Jelena već godinama imaju probleme sa sinusima i čestim glavoboljama. Nema šta nisu probali i ništa im nije pomoglo. Čak su jedno vreme odlazili kod lekara u Moskvu da ih leči - počinje priču izvor.

- Reč je o narodnoj medicini koja se vekovima prenosi s kolena na koleno. Pacijentima se masira glava i napipavaju čvorovi, koji se razbijaju tako što im se čupka dlaka i oslobađa sva tečnost kroz nos - tvrdi izvor.

- Doktor je prvo masirao glavu Slobi, pa onda Jeleni. Napipao im je dosta čvorića i čupkao ih na tim mestima po glavi. Rekao im je da će im nos curiti više nego što je uobičajeno, a tako je i bilo - završava priču izvor za "Informer".

Sinusi nisu jedina boljka poznatog pevača, pa je on nedavno bio u Zagrebu zbog problema sa hrskavicom oba kolena.

- U Zagrebu sam bio na transplantaciji matičnih ćelija. Imao sam velikih problema sa hrskavicom na kolenima. Prijatelji su mi preporučili tu intervenciju, koja veoma kratko traje i oporavak nije težak. Jedino što nisam mogao nekih desetak dana da treniram, ali sam imao redovnu terapiju kako bi se koleno što pre vratilo u normalu - kaže tada Radanović za Hit.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • niko bitan

    14. april 2021 | 21:08

    Ako se ikada osvesti i shvati šta je uradio od svog života, sam sebi će čupati kosu.

  • sinuzitis

    14. april 2021 | 18:42

    Za čupanje kose nije morao čak u Moskvu.Istu metodu koristila jedna žena iz Lipara (kod Kule u Vojvodini).Terapija uspeva - provereno!

  • Andjela

    14. april 2021 | 21:19

    Do nedavno je reklamirao suplemente, sada su na red došli nadrilekari, šta je sledeće, vračare !?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA