Lidija Vukićević raskopčala košulju, a onda je sklonila kosu sa grudi tako da se videlo previše

Glumica je očarala sve svojim zanosnim izgledom

  • 16

Popularna glumica Lidija Vukićević šokirala je sve svojom transformacijom, a sada je snimajući se u raskopčanoj košulji pokazala previše.

Glumica se snimala u beloj raskopčanoj košulji, a kosu, koja joj više nije u gustim, prepoznatljivim loknama, već blago uvijena i sa crvenim pramenovima, pomerila je sa grudi tako da se videlo možda i više nego što bi trebalo.

U jednom momentu Lidija se snimila iz ugla tako da joj je u predelu dekoltea izvirelo previše, a mnogi komnetarišu da glumica nikad provokativnje i lepše nije izgledala, te da sa novom frizurom izgleda mnogo mlađe iako je ona poznata kao neko ko važi za mladoliku osobu kojoj godine ne mogu ništa.

Pored promene frizure, primetno je da su Lidiji jagodice i usne na novim fotografijama i snimcima izraženije, a da jeste nešto radila na licu, potvrdila je i kada se javno zahvalila svojoj doktorki.

"Ldijia, nikad bolje nisi izgledala, ovo je raj za oči", "Ups, videlo se malo više nego što bi trebalo", "Prlepa žena, što starija to bolje izgleda", "Prava dama", "Vanvremeska žena, kad pokaže previše i to uradi sa stilom", neki su od komentara.

Provokativan snimak na kom Lidija pomera kosu sa grudi pogledajte u videu na početku teksta, kao i u galeriji u nastvaku, gde možete videti njenu transformaciju koja je sve očarala.

(Teleraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA