≫ 

Ćerka Maje Odžaklijevske je prava lepotica i pleni osmehom, a u kupaćem ostavlja bez daha

Mnogi komnetarišu da je Andrea nasledila lepotu od majke

  • 6
Maja Odžaklijevska Printskrin: RTS

Popularna pevačica Maja Odžaklijevska ima dve ćerke, a mlađa naslednica Andrea privlači veliku pažnju zbog svog atraktivnog izgleda.

Andrea pleni šarmom i prelepa je, poznato je da pohađa studije turizma, a na osnovu njenih objava na društvenim mrežama jasno je da voli prirodu i životinje, kao i da je druželjubiva.

Majina ćerka je veoma aktivna na Instagramu, gde su svi primetili njenu izvajanu figuru koju ima zahvaljujući treniranju joge, a širok osmeh, baš kao i Majin, je njen zaštitni znak.

Mnogi komnetarišu da je Andrea nasledila lepotu od majke, a Maja je ranije javno govorila kako je kao samohrana majka odgajala Andreu i Teu i da je zbog njih žrtvovala karijeru.

- Žrtvovala sam dobar deo karijere da bih bila konstantno sa ćerkama. Vodila sam ih svuda, paralelno radeći posao, ali i birajući odredišta da bih mogla da budem s njima. Samohrani roditelji najbolje znaju koliko je teško odgajati decu bez pomoći baka, tetaka i ostale rodbine - rekla je ranije Maja.

- Ne kažem da nisu uskakali, ali je veći deo tereta pao na moja leđa, a to je jako teško. Još je teže kada imate dvoje dece. To je odgovoran i fizički naporan rad, ukoliko želite da sve uradite kako valja - pričala je pevačica svojevremeno.

Inače, Maja se poslednjih godina retko pojavljuje, ona se povukla iz javnosti, živi od penzije koja je 33.000 dinara i brine o unuku Luki, sinu njene ćerke Tee, kojem je pre sedam godina dijagnostifikovan autizam.

Ne mogu unuku mnogo toga da pružim sa svojom malom penzijom, ali on je razuman. Kad mu kažem: "Ne može baka to, nemamo para", snuždi se, ali ćuti. Nije besno dete koje hoće pošto-poto da istera svoje - ispričala je jednom prilikom Odžaklijevska.

Luka je autističan, još ne govori i ja sam mu se potpuno posvetila. Ne kažem da sam zanemarila sebe, ali ja nisam u prvom planu u ovakvoj situaciji. On je postao potpuno drugo dete - ispričala je Maja svojevremeno i dodala:

Njegova dušica je očigledno mnogo napaćena. Svakome od nas nešto zasmeta, a možda njemu baš smeta lavež psa. To je vrlo individualna stvar i svako dete sa autizmom je svet za sebe, svako ima neki svoj problem.

Video: Jana o strahoti sa privatnog slavlja: Šaban i ja smo pevali, a čovek je sat vremena tukao ćerku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    14. april 2021 | 22:18

    Ali bez napumpanih usana nikako

  • 🤔

    14. april 2021 | 21:32

    To je najbitnije! A inace, autisticno dete joj odgaja majka, da bi ona mogla da bude tako leeepa!

  • Срб

    15. april 2021 | 18:33

    Пре десетак гидина у емисији живети као сав нормалан свет на питање шта јој ради кћерка Маја одговори знате она је лепа и остаде жива

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA