≫ 

Preplanula Anastasija u bikiniju u Meksiku osvaja muška srca, a pljušte i ponude za brak

Mlada pevačica zanosnom figurom u bikiniju nikoga ne ostavlja ravnodušnim

  • 31
raznatovic anastasija Foto: Instagram/raznatovicanastasija

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović već nekoliko dana uživa na odmoru u Meksiku, a zanosnim izgledom u bikiniju "žari i pali" sa ove egzotične destinacije.

Anastasija je ovog puta ležala u pesku u minijaturnom crnom bikiniju koji joj i te kako pristaje i ističe njenu zanosnu figuru koja je mnogima raspalila maštu.

Mlada pevačica je pustila dugu crnu kosu, u pozi je koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim "srušila" je društvene mreže, a komplimenti na račun njenog izgleda, pa čak i bračne ponude ne prestaju da se nižu.

"Ova mala je ko kamen, odlično izgledaš", "Prelepa si i prezgodna, sve pohvale", "Prava si bomba", "Zapalila Meksiko", "Oženio bih te bez razmišljanja", "Nekad je bila slatka mala Taša, sad je najbolja riba na Balkanu", "Udaj se za mene, mala", neki su od komentara.

Podsetimo, Anastasija je u Meksiko otputovala sa drugaricama, a odsele su u mestu Tulum, i to u luksuznom hotelu gde borave holivudske zvezde. U pitanju je hotel koji nudi brojne mogućnosti, pa tako, pored bazena, ima i spa-centar, nekoliko barova, restorana, teretanu, mogućnost za brojne sportove, kao i privatnu plažu dugačku jedan kilometar.

Anastasiju će, ukoliko u Meksiku ostane deset dana, odmor koštati oko deset hiljada evra. Naravno, u to nije uračunata avionska karta i novac koji će tamo potrošiti na šoping i na izlete. Suma sumarum, minimum 15.000 evra.

Video: Ponosna tetka Anastasija uživa u igri sa malim Željkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eva

    15. april 2021 | 07:56

    Tuga, mlada devojka, izoperisana, lici na sve ostale izoperisane. Deluje kao da ima 10 godina vise. Lepotice su one devojke ,prirodno lepe. A ne ove sve stancovane . Valjda idu kod istog plasticara

  • sultanija

    15. april 2021 | 01:45

    Dokle vise promovisanje ove devojke? I pored toliko operacija devojka je vise nego prosecna a predstavljanja je ovde kao boginja! Toliko ima koje bi zasluzile malo promovisanje radi glasa i stasa!

  • JA

    15. april 2021 | 02:24

    Je l' ova ume nesto i da radi osim sto ide sa jednog odmora na drugi, odmarajuci od nerada? 😄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA